Dear Santa...

Dear Santa...

4+1 hot items που θέλουμε να βρούμε κάτω από το δεντράκι μας αυτές τις γιορτές!

Η χρονιά φτάνει στο τέλος της, ακόμα σβήνουμε και γράφουμε στη wish list μας, όμως υπάρχουν κάποια items που λατρέψαμε και είναι τέλειες ιδέες για να μας χαρίσουν αλλά και για να χαρίσουμε!

1. Το Animal Print παλτό
Μία... wild τάση της μόδας φέτος, το animal print εκφράζεται με κάθε τρόπο: από ένα detail στις ψηλοτάκουνες γόβες μέχρι ένα παλτό που φοριέται από το πρωί ως το βράδυ, με τζιν ή με μικρό μαύρο φόρεμα, και εντυπωσιάζει.

2. TIA MARIA: Το ultimate ποτό των εορτών - και όχι μόνο, που όμως δεν θα περιμένουμε τον Άγιο Βασίλη για να το απολαύσουμε. Το διαχρονικό αυτό λικέρ, που συνδυάζει εξωτική βανίλια, καραμέλα, σοκολάτα με ένα διακριτικό εκχύλισμα καβουρδισμένου καφέ και touch από τζαμαϊκανό ρούμι, αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για δώρο, αλλά και την απόλυτη επιλογή για χαλάρωση μετά το shopping! Τι εννοούμε: αυτή την Παρασκευή 5/12 και το Σάββατο 6/12, μετά τα ψώνια σας στο Hondos Center της Κηφισιάς, περάστε από το stand του TIA MARIA για να το δοκιμάσετε δωρεάν! Στο μεταξύ, με τα ειδικά κουπόνια που παραλαμβάνετε από τα ταμεία με τις αγορές σας, εξασφαλίζετε 1+1 κοκτέιλ Tia Espresso στα cafe/bar Amos, Arch, Bronco, H.O.P.E, Il Frati, Jourfixe, La Gabinoteca και Mezzaluna, για να κλείσετε την ημέρα σας με τον πιο όμορφο τρόπο!

3. Η μεγάλη δερμάτινη day-bag
Κομψή και πρακτική, η μεγάλη δερμάτινη τσάντα λύνει το πρόβλημα... χωρητικότητας που συνήθως αντιμετωπίζουμε εμείς οι γυναίκες, μια που ποτέ δεν υπάρχει αρκετός χώρος στην τσάντα μας για όλα τα «απαραίτητα» της καθημερινότητάς μας.

4. Ένα δερμάτινο κομμάτι για την γκαρνταρόμπα μας
Το δέρμα κυριάρχησε αυτή τη σεζόν στα catwalks, σε κομμάτια που ισορροπούν τέλεια ανάμεσα στη θηλυκότητα και την κομψότητα. Ένα δερμάτινο παντελόνι ή μια pencil φούστα φοριούνται υπέροχα όλη μέρα και μπορούν, ανάλογα με το πώς θα τα συνδυάσεις, να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη όλες τις ώρες.

5. Ένα κραγιόν σε wine απόχρωση
Πάντα μα πάντα επίκαιρο, το κόκκινο κραγιόν είναι σύμβολο θηλυκότητας. Λατρέψαμε τις βαθιές, βελούδινες αποχρώσεις του κόκκινου κρασιού, που βάζουν μια σοφιστικέ πινελιά στο μακιγιάζ του χειμώνα.