Τι θα φορέσεις στο πρωτοχρονιάτικο brunch; Τo Queen σου δίνει tips για να εντυπωσιάσεις!

Τι θα φορέσεις στο πρωτοχρονιάτικο brunch; Τo Queen σου δίνει tips για να εντυπωσιάσεις!

Plus: Διαλέξαμε τρία διαφορετικά outfits, για να μη χρειαστεί να ψάχνεις τι θα φορέσεις, τελευταία στιγμή!

Την πρώτη μέρα του χρόνου, όλες μας συνήθως είμαστε κουρασμένες και νυσταγμένες, από το προηγούμενο και γεμάτο διασκέδαση βράδυ. Το πρωινό-μεσημεριανό ξύπνημα είναι αρκετά δύσκολο και ακόμα δυσκολότερη είναι η επιλογή του κατάλληλου outfit με το πρωτοχρονιάτικο hangover. Γιατί αφήσεις για τελευταία στιγμή την επιλογή του look για το brunch της πρώτης μέρας της νέας χρονιάς; Παρακάτω, θα βρεις συμβουλές για να επιλέξεις το τέλειο outfit, κατάλληλο για party, οικογενειακή συγκέντρωση, ή ακόμη και για το πάρτι στο σπίτι του καλού σου!

Brunch Party

Το πιο κατάλληλο και ευκολοφόρετο ντύσιμο για την Πρωτοχρονιά και τη συγκεκριμένη περίσταση, είναι αναμφισβήτητα ο αλάνθαστος συνδυασμός boyfriend jeans - πλεκτό πουλόβερ και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Θα αισθάνεσαι άνετα μέσα στο cosy πουλόβερ σου, ενώ μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου σε ένα χαμηλό κότσο, που ταιριάζει άψογα με τα knitwear. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα statement κολιέ και είσαι έτοιμη!

brunchparty

1. Κόκκινο ζιβάγκο πουλόβερ, H&M, 39€, 2. Boyfriend jeans, Staff Jeans, 3. Statement κολιέ, Axilleas Accessories, 13,52€, 4. Πλεκτό πουλόβερ, H&M, 29,99€, 5. Ψηλοτάκουνα strappy πέδιλα, Steve Madden (Nak), 149€

Οικογενειακή συγκέντρωση

Ίσως η πιο άνετη και βολική από όλες τις εκδηλώσεις που θα έχεις να παρευρεθείς την εορταστική περίοδο. Παρ' όλα αυτά, μπορείς να είσαι όμορφη και προσεγμένη, ακόμη και ανάμεσα στα πιο κοντινά σου πρόσωπα, που πιο πολύ θα ενδιαφερθούν για τα νέα σου, παρά, βέβαια για τις στυλιστικές σου επιλογές. Το καλύτερο από όλα; Μπορείς να φορέσεις τα αγαπημένα σου sneakers!

family

1. Sneakers, Nike + Riccardo Tisci, 2. Cropped t-shirt, Karl Lagerfeld, 95€, 3. Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι, H&M, 29,99€, 4. Beanie, Pink Woman, 7,99

Boyfriend material

Θα περάσεις την πρώτη μέρα της χρονιάς με κάποιον ξεχωριστό; Είσαι από τις τυχερές! Με το παρακάτω outfit, θα αφήσεις άφωνη την οικογένειά του, αναδεικνύοντας τη θηλυκότητά σου με έναν preppy chic τρόπο. Διακριτικά αξεσουάρ, όπως ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, ή ένα κρεμαστό κολιέ, θα ολοκληρώσουν το ντύσιμό σου, δίνοντας μια ρομαντική πινελιά.

bffamily

1. Φόρεμα Mango, 39,99€, 2. Μπότες πάνω από το γόνατο, Sante Shoes, 3. Φάκελος, Givenchy, 4. Σκουλαρίκια, Swarovski