These UGG®Australia boots were made for walking!

These UGG®Australia boots were made for walking!

Street style προτάσεις, από τις fashion editors του Queen. Άνεση και στυλ, όλη μέρα, με τέσσερις διαφορετικούς συνδυασμούς!

Επισκεφθήκαμε το κατάστημα Collective στη Νέα Ερυθραία, για να δοκιμάσουμε το αγαπημένο παπούτσι των celebrities και να μάθουμε τι είναι αυτό που το κάνει τόσο ξεχωριστό. Η απάντηση; Αν επιλέξετε ένα ζευγάρι παπούτσια UGG® Australia, δε θα θέλετε να φορέσετε κανένα άλλο παπούτσι! Έτσι, κάναμε συνδυασμούς, φορώντας διαφορετικά σχέδια του brand και τα συνδυάσαμε, η κάθε μία, με το δικό της προσωπικό στυλ, με ρούχα που θα επιλέγαμε στις καθημερινές μας βόλτες, δουλειές και εξόδους, δίνοντάς σας παράλληλα style tips για το πώς μπορείτε να κάνετε τους δικούς σας συνδυασμούς, για όλες τις περιστάσεις.

ugg5

Do it like a fashion editor:

Biker boots

IMG 8294


Για τις μέρες με ατελείωτο περπάτημα, οι biker μπότες είναι η καλύτερη επιλογή. Είναι ευκολοφόρετες και δίνουν έναν rock αέρα στην εμφάνισή σας. Ταιριάζουν ιδανικά με το αγαπημένο σας τζιν σορτσάκι και ένα oversized πουκάμισο, ενώ για πιο ιδιαίτερο στυλ, μπορείτε να φορέσετε ένα πανωφόρι ριγμένο στους ώμους, alla Milanese. Συμπληρώστε το look με μια sheepskin tote τσάντα, που χωράει όλα τα απαραίτητα αντικείμενα της ημέρας.

Slippers

IMG 8467


Για τις απογευματινές βόλτες ή και τις βραδινές εξόδους, τα trendy slippers είναι η πιο κομψή λύση. Για mix n’ match σύνολα, συνδυάστε ένα ζευγάρι ponyskin slippers με animal print σχέδιο, δερμάτινο παντελόνι και blazer. Για preppy στυλ, επιλέξτε μονόχρωμα και φορέστε τα με ψηλόμεσο παντελόνι και καπαρντίνα.


Sheepskin ankle boots

ugg1


Για ένα πρωινό look που μπορεί να σας βγάλει ασπροπρόσωπες, from day to night, τα sheepskin μποτάκια με χοντρό τακούνι, είναι η πιο safe λύση. Συνδυάστε τα με ένα σκουρόχρωμο τζιν παντελόνι, πουκάμισο με λεπτή ρίγα, κουμπωμένο μέχρι πάνω, ένα leather jacket και μια suede τσάντα ώμου για ένα office appropriate look, κατάλληλο όμως και για τις απογευματινές και βραδινές σας εξόδους.

UGG Australia classic μπότες

ugg3


Στις πιο χαλαρές μέρες σας, ένα ζευγάρι κλασικές UGG Australia είναι η ιδανική επιλογή για να κάνετε τις βόλτες, ή ακόμη και τα ταξίδια σας, με άνεση και φυσικά με bonus style points. Συνδυάστε τις αγαπημένες σας μπότες με ένα dark rinse τζιν, ένα φαρδύ πουκάμισο, ένα μαύρο σακάκι και διακριτικά κοσμήματα, για ένα urban chic outfit. Εναλλακτικά, επιλέξτε ένα oversized πλεκτό πουλόβερ και δερμάτινο παντελόνι, για να δώσετε μια fashion forward πινελιά στο ντύσιμό σας.

Δείτε στην παραπάνω gallery περισσότερες φωτογραφίες από τα looks μας και μάθετε τις λεπτομέρειες των outfits που επιλέξαμε!

Something extra: Πώς μπορείς να ξεχωρίσεις τα αυθεντικά παπούτσια UGG από τις απομιμήσεις που κυκλοφορούν στην αγορά;


Τα προϊόντα που κυκλοφόρησαν από το φθινόπωρο του 2014 και μετά, φέρουν ένα ειδικό QR code προκειμένου να μπορείτε να επιβεβαιώσετε την αυθεντικότητά τους. Τα βήματα είναι πολύ απλά: απλά σκανάρετε το QR code που φέρει το προϊόν ή το κουτί που έχετε στην κατοχή σας με τη βοήθεια του κινητού σας. Αμέσως μετά θα οδηγηθείτε στην αντίστοιχη σελίδα στο επίσημο website της UGG Australia στο οποίο θα διαβάσετε την επιβεβαίωση αν το προϊόν σας είναι αυθεντικό ή μη.

IMG 8522


(Βασική προϋπόθεση για την παραπάνω διαδικασία είναι να έχετε κατεβάσει στο smartphone σας οποιοδήποτε QR Code application, το οποίο διατίθεται δωρεάν).
Αν έχετε στην κατοχή σας κάποιο παλαιότερο μοντέλο της UGG®Australia και θέλετε να βεβαιωθείτε ότι είναι αυθεντικό μπορείτε να μπείτε εδώ.