Στυλάτη από το πρωί ως το βράδυ: Τα νέα σχέδια UGG®Australia θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη!

Στυλάτη από το πρωί ως το βράδυ: Τα νέα σχέδια UGG®Australia θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη!

Plus: Οι συντάκτριες του Queen επιλέγουν τα UGG®Australia items που θα ήθελαν να βρουν κάτω από το δέντρο τους!

«Κάθε πρωί ανοίγουμε την ντουλάπα μας και αναρωτιόμαστε, ποιός θα ήθελα να είμαι σήμερα; Έτσι επιλέγουμε τα ρούχα και τα παπούτσια που θα φορέσουμε για να μας κάνουν να αισθανθούμε πρωταγωνιστές της δικής μας ιστορίας», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Leah Larson, καλλιτεχνική διευθύντρια της UGG Australia.

Η κάθε γυναίκα έχει το δικό της προσωπικό στυλ και σίγουρα μια καθημερινότητα γεμάτη από δραστηριότητες, στις οποίες πρέπει να ανταποκρίνεται άψογα, χωρίς όμως να ξεχνά τη θηλυκή της πλευρά. Ένα ζευγάρι UGG®Australia είναι η καλύτερη επένδυση που μπορείς να κάνεις, αφού δε θα αποχωρίζεσαι τα συγκεκριμένα παπούτσια και θα τα φοράς σε όλες τις περιστάσεις. Η φθινοπωρινή/ χειμερινή συλλογή χαρακτηρίζεται από μια πλούσια ποικιλία σε σχέδια, από ankle boots με χάλκινες λεπτομέρειες μέχρι rock chic style μπότες και μπότες ιππασίας. Τολμηρές αγκράφες, κομψά φερμουάρ και καρφιά είναι μερικά από τα υλικά πρωταγωνιστούν στη συλλογή. Το μπορντό και το μαύρο, δύο χρώματα που θυμίζουν παλιά βιβλία, καθώς και τα reptilian prints είναι μερικά από τα στοιχεία που κυριαρχούν στην συλλογή.

Κατάλληλα για να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ, στο γραφείο ή σε event, στη βραδινή σου έξοδο, ή ακόμη και στα ταξίδια σου, αυτά τα παπούτσια θα τα λατρέψεις όσο τα λατρέψαμε κι εμείς. Έτσι, παρακάτω θα δεις τι επιλέξαμε εμείς, η ομάδα του Queen.gr, ως «αντικείμενο του πόθου» μας για τα φετινά Χριστούγεννα, που θα θέλαμε πολύ να βρούμε κάτω από το χριστουγεννιάτικο δεντράκι μας!


Ιλιάδα Κλάγκου

Ιλιαδα


Επειδή είμαι creature of habit, επειδή λατρεύω το μαύρο και το συγκεκριμένο σχέδιο το έχω φορέσει με την καρδιά μου εδώ και κάμποσους χειμώνες, αγαπημένε μου Santa θα ήθελα φέτος ένα ζευγάρι Bailey Button Bling: κλασικό μαύρο, που ταιριάζει με την γκαρνταρόμπα μου στις 50 αποχρώσεις του γκρι και του μαύρου, αλλά με αυτό το αστραφτερό detail από Swarovski- έτσι, για μια δόση glam στις χειμωνιάτικες μέρες του 2015!


Δήμητρα Τσιγγενέ

δημητρα


Φέτος τα Χριστούγεννα θα ήθελα - ως δια μαγείας - να εμφανιστούν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δεντράκι μου αυτές οι super girly Ugg μπότες. Έχω αδυναμία στους φιόγκους και όπως καταλαβαίνετε οι χαμηλές αυτές μπότες μου έκλεψαν την καρδιά. Συνδυάζονται πανεύκολα με όλα και θα με κρατήσουν ζεστή τις κρύες ημέρες του χειμώνα! Santa κάνε το θαύμα σου…


Γωγώ Φούντα

γωγω


Eπιλέγω αυτό εδώ το τέλειο σχέδιο και χρώμα, όχι γιατί είμαι γενικότερα extreme, αλλά γιατί νομίζω ότι οι συγκεκριμένες μπότες-δώρο Θεού στο ταλαιπωρημένο ανθρώπινο πόδι. Και γούνα και ταμπά και πιο ψηλή για να ζεσταίνει όλο το πόδι! Σε παιδικό να βγαίνει άραγε; Τελοσπάντων βέβαια, ας το βρω κάτω από το δέντρο μου εγώ και θα κάπως θα τα βολέψω!


Ερμιόνη Σαρρή

ερμιονη


Όσες τσάντες και αν έχω στη ντουλάπα μου,ποτέ δεν είναι αρκετές. Ο συνδυασμός μπλε-καφέ είναι ο αγαπημένος μου κατά τους χειμερινούς μήνες, ενώ το έξτρα λουράκι της θα με σώσει την ώρα του ατελείωτου... shopping. Και ποια γυναίκα δε θέλει άλλωστε να έχει τα πάντα μαζί της, αλλά και τα χέρια της άδεια, για να εξερευνήσει μία προς μία τις... κρεμάστρες!


Λία Κούμα

λια


Αγαπημένε μου Αγιε Βασίλη , ξέρω ότι ήμουν το ΚΑΛΥΤΕΡΟ κορίτσι του κόσμου αυτή τη χρονιά και για αυτή τη μεγαλειώδη προσπάθειά μου, θα ήθελα να με ανταμείψεις με αυτά τα υπέροχα UGGAustralia oxford style παπούτσια διότι: 1ον μπορώ να τα φορέσω με το skinny jean μου και το t-shirt με στάμπα μέχρι την pencil φούστα και το v-neck κομψό πουλόβερ για πιο edgy εμφάνιση και 2ον είναι ό,τι πιο άνετο και αναπαυτικό για τις τόσες ώρες που βρίσκομαι στους δρόμους ψάχνοντας γαι τα πιο όμορφα looks που παρουσιάζουμε στο Queen.gr. Το ξέρω ό,τι υπάρχεις και με ακούς!


Νάνσυ Καλλικλή

νανσυ


Dear Santas,
Θέλω κάτω από το δέντρο μου να βρω αυτες! Γιατί ήδη με περιμένει εκεί ένα άλλο ζευγάρι Bailley Button και it takes two to tango!


Πέπη Τυλιγάδη

πεπη


Έψαξα, έψαξα και τελικά τα βρήκα! Αυτά τα Χριστούγεννα θέλω ένα και μόνο δώρο. Ένα αξεσουάρ που θα μου δίνει στιλ αλλά και θα με κρατάει ζεστή στις βόλτες μου στην πόλη. Τα γούνινα αυτάκια της Ugg, Lyla Earmuff with Sequins σε μπλε χρώμα είναι αυτό που θέλω να μου αφήσει ο Άγιος Βασίλης κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο γιατί μετά από έρευνα κατέληξα πως είναι τα πιο ζεστά και τα πιο in fashion γούνινα αυτάκια που κυκλοφορούν.


Βιβή Αγγελάκη

βιβη


Ξεφεύγω από το μαύρο κλασσικό (βαρύ για εμένα) χρώμα του χειμώνα και προτιμώ το γκρι. Όταν μάλιστα η UGG υπογράφει την άνεση και την ποιότητα, το αποτέλεσμα σίγουρα είναι εγγυημένο! Μπορώ εύκολα να τις φορέσω από το πρωί στη δουλειά (casual εμφανίσεις με το τζιν μου) έως και το βράδυ, όταν βγω πιο χαλαρά. Άγιε Βασίλη κάνε κάτι... τις θέλω!


Ελίνα Μακροδημήτρη

ελινα


Αν και σαν κορίτσι της μόδας θα περιμένατε από εμένα να επιλέξω κάτι πιο extreme, δεν μπόρεσα να αντισταθώ στις κλασικές leather μπότες, που είμαι σίγουρη ότι θα φορέσω όλο το χειμώνα. Ταιριάζουν άψογα με τη «στολή» μου (για όσους με γνωρίζουν, δεν μπορώ να αποχωριστώ τα πλεκτά πουλόβερ φέτος) και φυσικά αποτελούν την πιο elegant πινελιά που θα μπορούσα να προσθέσω στο στυλ μου. Οπότε, dear Santa, θα ήθελα τόοοσο πολύ να ξυπνήσω το πρωί των Χριστουγέννων και να βρω αυτές τις μπότες κάτω από το δέντρο μου!

Διαβάστε ακόμα

These UGG®Australia boots were made for walking!