Jeans που τονίζουν τις καμπύλες σου; Μόνο από τη FREDDY!

Jeans που τονίζουν τις καμπύλες σου; Μόνο από τη FREDDY!

Στηρίζουν και ανορθώνουν γλουτούς και μηρούς

Τα WR.UP® Denim έχουν την τέλεια εφαρμογή!

Πόσες φορές στην αναζήτηση του τέλειου τζιν κάθε μία από εμάς έχει αγανακτήσει, γιατί «δεν μου ταιριάζει τίποτα»; Η απάντηση είναι πολλές, όμως σας έχουμε τη λύση για να σταματήσετε το ψάξιμο! Η διάσημη ιταλική εταιρεία FREDDY έχει σχεδιάσει τη σειρά «WR.UP® Denim by FREDDY», μια σειρά γυναικείων ελαστικών παντελονιών σε τζιν style, που προσαρμόζονται στο σώμα σας.

ggg

Τα συγκεκριμένα jeans χαρίζουν τέλειες καμπύλες που κόβουν την ανάσα, αφού τα ειδικά WR.UP® επιθέματα σιλικόνης στηρίζουν και ανορθώνουν γλουτούς και μηρούς, αλλά και ακολουθούν τη φυσική γραμμή του σώματος, τονίζοντας τα δυνατά σας σημεία. Επίσης, η προσαρμοσμένη ζώνη σιλικόνης στη μέση και φυσικά, το επαναστατικό ελαστικό cotton jersey ύφασμα, παρέχει ασύγκριτη ελαστικότητα και άψογη εφαρμογή, αντικαθιστώντας το κλασικό σας denim παντελόνι.


Διαλέξτε ανάμεσα στις διάφορες επιλογές ποιο σας ταιριάζει και φορέστε το από το πρωί μέχρι το βράδυ, από το γραφείο μέχρι τη βραδινή έξοδο, συνδυάζοντάς το με casual κομμάτια για τις πρωινές σας εμφανίσεις και προσθέτοντας εντυπωσιακά αξεσουάρ, για ένα look που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες from day to night!

Αναζητήστε τα στο FREDDY Store (Golden Hall), στα Attica corners (City Link, Golden Hall, The Mall, Mediterranean Cosmos) και σε επιλεγμένα καταστήματα.


Shop On line: www.z-mall.gr
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα: www.facebook.com/freddygreece