Queen Tips: 4 κανόνες που πρέπει να γνωρίζεις για το σουτιέν σου

Queen Tips: 4 κανόνες που πρέπει να γνωρίζεις για το σουτιέν σου

Ό,τι χρειάζεται να ξέρεις πριν αγοράσεις ένα καινούριο στηθόδεσμο

Τις περισσότερες φορές είναι γεγονός: Οι γυναίκες φοράνε το λάθος σουτιέν. Μπορεί το σουτιέν να μην είναι το πιο άνετο κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας, όμως έχει άμεσο αποτέλεσμα στη διάθεσή σου, αλλά και τη σωστή εφαρμογή των ρούχων σου. Πριν αγοράσεις ένα ακόμα λάθος για σένα στηθόδεσμο, δες τους παρακάτω βασικούς κανόνες:

1. Πήγαινε σε ένα κατάστημα εσωρούχων και ζήτησε από την πωλήτρια να σε βοηθήσει να βρεις το σωστό νούμερο για σένα. Όπως όταν αγοράζεις ένα καινούριο ζευγάρι παπούτσια, θέλεις να εφαρμόζουν άψογα, το ίδιο πρέπει να σκέφτεσαι όταν αγοράζεις καινούριο στηθόδεσμο.


2. Φόρεσε τα κατάλληλα ρούχα όταν ψωνίζεις. Υπάρχουν διαφορετικοί τύποι σουτιέν, ανάλογα με το ρούχο που φοράς. Σίγουρα θα φορέσεις διαφορετικό σουτιέν με ένα t-shirt και εντελώς διαφορετικό με ένα φόρεμα που έχει ντεκολτέ.


3. Δώσε προσοχή στο ύφασμα. Όσο καλύτερη ποιότητα επιλέξεις, τόσο καλύτερο θα είναι για σένα, που θα νιώθεις πιο άνετα μέσα στην ημέρα.


4. Πάντα να ακολουθείς τις οδηγίες για το πλύσιμο. Ποτέ μην τοποθετείς τα σουτιέν σου στο στεγνωτήριο και προσπάθησε να χρησιμοποιείς απορρυπαντικά που να μην αλλοιώνουν την ποιότητά τους.

Διαβάστε ακόμα

Απορία μόδας: Με τι παπούτσια να συνδυάσω τη midi φούστα;

Πώς θα καταλάβεις αν μια επώνυμη τσάντα είναι αυθεντική;