Τι σημαίνει, τελικά, να είσαι Superstar;

Τι σημαίνει, τελικά, να είσαι Superstar;

Αφού ζήσαμε για τα καλά την εποχή της υπερβολής και του ιλουστρασιόν, αφού πέρασαν από τα μάτια μας πολλοί διάττοντες αστέρες και έσκασαν κάμποσα πυροτεχνήματα που τελικά εξαφανίστηκαν στο σύμπαν, βρισκόμαστε πλέον σε ένα σημείο που αλήθειες αποκαλύπτονται, μύθοι ξεγυμνώνονται, το glitter κατακάθεται και βλέπουμε πιο καθαρά αξίες που μένουν σταθερές στο χρόνο.

Πολλοί αστέρες άστραψαν στον γαλαξία της showbiz τα τελευταία χρόνια, λίγοι όμως είναι αυτοί που συνεχίζουν ακόμα να λάμπουν, να εμπνέουν, να μένουν αληθινοί χωρίς να παρασύρονται από τη δόξα και το χρήμα - είναι εκείνοι που ορίζουν την ουσία της λέξης "Superstar".

«Δεν ήθελα ποτέ να γίνω διάσημος. Δε με ενδιέφερε τίποτα άλλο από το να γίνω ποδοσφαιριστής», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του ο David Beckham και παρακολουθώντας την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια, διαπιστώνεις πως αυτός ο άνθρωπος, από τους πιο επιτυχημένους αυτή τη στιγμή παγκοσμίως, ζει πατώντας γερά στη γη, δουλεύοντας ασταμάτητα πάνω στα όνειρα και τους στόχους του.


Γιατί παίζει μπάσκετ ο Damian LillardΘα δουλεύω σκληρά, θα κρατώ το στόμα μου κλειστό, θα εμφανίζομαι στο γήπεδο και θα παίζω και θα κάνω τη δουλειά μου για να βοηθώ την ομάδα μου να κερδίζει» εξηγεί ο ίδιος, γιατί αυτό είναι το μυστικό του ανθρώπου που λατρεύει αυτό που κάνει, που δεν επαναπαύεται στο ταλέντο του αλλά προσπαθεί κάθε μέρα να ανεβάσει τον πήχυ.


Ο Pharrell Williams θα μπορούσε να επαναπαυθεί στις δάφνες του- η επιτυχία ήρθε πολύ γρήγορα για κείνον, οι fans του τον αποθεώνουν, ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσός. Κι όμως: «Πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχει ένας κόσμος πολύ μεγαλύτερος από εσένα και ότι είσαι τυχερός να υπάρχεις μέσα σ' αυτόν», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του και τον βλέπουμε να ζεί πιστός σε αυτή τη φιλοσοφία, δουλεύοντας με πάθος στη μουσική του.


«Απλώς ήθελα να γίνω καλλιτέχνης. Δεν ήξερα πώς και τι, απλά ήθελα να εκφράσω την καλλιτεχνική μου ακεραιότητα και ήθελα ο κόσμος να πάρει μια γεύση από το τι είχα στο μυαλό μου. Η μητέρα μου και ο πατέρας μου πάντα μας πίεζαν να καταφέρνουμε ό,τι θέλαμε στη ζωή μας και να το κάνουμε στο έπακρο των δυνατοτήτων μας», έχει αναφέρει σε συνέντευξή της η Rita Ora, ένα ακόμα νέο αστέρι της showbiz, μια Superstar με ανησυχίες, που δεν φοβάται να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε νέες προκλήσεις, που ξέρει πολύ καλά ότι τίποτα δεν είναι «χάρισμα» αλλά αποτέλεσμα προσήλωσης, αγάπης, προσπάθειας- και μόνο.


Στην νέα καμπάνια της adidas για το παπούτσι Originals, αυτές οι 4 ξεχωριστές προσωπικότητες έρχονται να ξεκαθαρίσουν τι σημαίνει τελικά να είσαι "Superstar"- και όλοι συμφωνούν σε ένα πράγμα: πως τίποτε δεν γίνεται τυχαία. Θέλει σκληρή δουλειά για να τα καταφέρεις. Απαιτεί μετριοφροσύνη, υπομονή, επιμονή, πίστη, εσωτερική δύναμη και συγκέντρωση για να πετύχεις το στόχο σου και σίγουρα δεν αρκεί μόνο να έχεις ταλέντο, αστέρι, ή τύχη. Πρέπει να μπορείς να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητές σου και να μη σταματάς ποτέ να προσπαθείς να κάνεις το επόμενο βήμα, αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.


Το μυστικό δεν είναι να παλεύεις με όλες τις δυνάμεις σου να γίνεις διάσημος, να αποκτήσεις φήμη και χρήματα. Το μυστικό είναι να δίνεις το 100% του εαυτού σου για να κατακτήσεις το όνειρό σου. Και με αυτή τη δύναμη γεννιόμαστε όλοι μας!


Το επόμενό σου βήμα για να νοιώσεις αληθινός superstar θα είναι στα καταστήματα adidas. Βρες το κοντινότερο εδώ: www.adidas.gr/storefinder