Αυτά είναι τα πιο hot γυαλιά ηλίου που θα συζητηθούν!

Αυτά είναι τα πιο hot γυαλιά ηλίου που θα συζητηθούν!

Έρχονται από τον οίκο Fendi και τα ερωτευτήκαμε με την πρώτη ματιά! 

Για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2015, ο οίκος Fendi παρουσιάζει τα γυαλιά ηλίου Orchidea: εμπνευσμένα από τις εξωτικές ορχιδέες που έχουν κεντηθεί στην νέα κολεξιόν πρετ-α-πορτέ και αξεσουάρ του οίκου, τα γυαλιά αυτά αποτελούν δήλωση θηλυκότητας και αισθησιασμού.


Όπως μια ορχιδέα που ανθίζει σε πλήθος χρωμάτων και σχημάτων, έτσι και τα γυαλιά ηλίου Orchidea αποτελούν ένα παιχνίδισμα μεταξύ δύο σκελετών που ίπτανται και μπλέκονται ο ένας στον άλλο, σε μια γεωμετρική αλληλοκάλυψη στρώσεων και χρωμάτων.

FENDI2 fef7e


Η υπερμεγέθης, διάφανη φόρμα πεταλούδας χαρακτηρίζεται από χρωματιστό ένθετο από ασετάτ σε σχήμα ματιών της γάτας, υπογραμμίζοντας το βλέμμα: το συγκλονιστικό αποτέλεσμα της δεξιοτεχνικής, χειροποίητης κατασκευής, τονίζεται από αρχιτεκτονικές αντιθέσεις μεταξύ των απαλών γραμμών και των έντονων γωνιών, με επίπεδους μεταλλικούς βραχίονες σε εκλεπτυσμένα χρώματα σμάλτου.


Η χρωματική παλέτα περιλαμβάνει όμορφους συνδυασμούς διάφανων και έντονων αποχρώσεων, θυμίζοντας τα χρώματα από τις κομψές ορχιδέες, του νέου εμβληματικού ντεκόρ του Οίκου: διάφανο με μαύρο, χακί με ροζ, μπεζ με βυσσινί, τουρκουάζ με λευκό.

FENDI3 d16a0


Τα γυαλιά ηλίου αυτά (μοντέλο FF 0117/s), διατίθενται στις μπουτίκ Fendi και σε επιλεγμένα high end οπτικά καταστήματα παγκοσμίως.