10 πράγματα που όλες μας έχουμε σκεφτεί την ώρα που κάνουμε shopping

10 πράγματα που όλες μας έχουμε σκεφτεί την ώρα που κάνουμε shopping

Μπορεί να μη χρειάζομαι αυτά τα παπούτσια, αλλά αφού είναι με έκπτωση, πρέπει να τα αγοράσω!

Ενώ συνήθως το shopping είναι για τις περισσότερες γυναίκες κάτι σαν θεραπεία, πολλές φορές, αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι γεμάτη στρες, άγχος, εκνευρισμό, εκτός από ενθουσιασμό και ευχαρίστηση. Τι εννοούμε; Δες παρακάτω 9+1 πράγματα που όλες μας έχουμε σκεφτεί ή κάνει την ώρα που κάνουμε τα ψώνια μας και θα καταλάβεις!

1. Πηγαίνεις στα μαγαζιά για να αγοράσεις κάτι συγκεκριμένο, όπως ένα καθημερινό φόρεμα, αλλά για κάποιο περίεργο λόγο, δε βρίσκεις απολύτως τίποτα που σου αρέσει, ή ακόμη χειρότερα δεν έχει το νούμερό σου. Νεύρα.

2. Ενοχλητικοί πωλητές. Μα, δεν μπορούν να σε αφήσουν να κάνεις τα ψώνια σου με την ησυχία σου;

3. Δοκιμάζεις επιτέλους εκείνο το παντελόνι που είχες ερωτευτεί πριν από λίγες μέρες. Δε σου πηγαίνει καθόλου. Νιώθεις ότι σε μισεί το σύμπαν.

4. Πηγαίνεις για shopping με το λάθος άτομο. Ξέρεις, εκείνο το άτομο που θα κάνει την παρατήρηση τύπου, "Ίσως είναι η λάθος στιγμή να σου το πω, όμως νομίζω ότι έχεις πάρει 2-3 κιλάκια και δε σου ταιριάζουν οι κολλητές φούστες". Ποιος ρώτησε τη γνώμη σου;

5. Γυρνάς σπίτι και συνειδητοποιείς ότι έχεις αγοράσει 15 άσχετα πράγματα και έχεις ξεχάσει να αγοράσεις αυτό για το οποίο πήγες στα μαγαζιά.

6860db6de9551dcf56fc351b5d1a6c53 32f7f

6. Βρίσκεσαι στα δοκιμαστήρια. Βγαίνεις για να κοιταχτείς στον καθρέφτη κι εκείνη τη στιγμή δίπλα σου δοκιμάζει ρούχα και μια κοπέλα με αναλογίες μοντέλου. Δυο λέξεις: Αυτοπεποίθηση τέλος.

7. Εκπτώσεις! Ήρθε η ώρα να αγοράσεις πράγματα που δε θα φορέσεις ποτέ, απλά επειδή τα βρήκες σε καλύτερη τιμή. Παραδέξου το, το έχεις κάνει κι εσύ.

8. Η τέλεια στιγμή που δοκιμάζεις ένα ρούχο και είναι ό,τι πιο ωραίο έχεις φορέσει ποτέ. Δεν αισθάνεσαι σαν supermodel;

9. Βρήκες την τσάντα των ονείρων σου. Κοιτάζεις το καρτελάκι με την τιμή. Αποχωρείς με λύπη.

10. Κάνεις μια αυθόρμητη αγορά. Περίπου 10 λεπτά αργότερα βρίσκεις το ίδιο ρούχο/αξεσουάρ/παπούτσι σε διαφορετικό μαγαζί, με πολύ καλύτερη τιμή. Γιατί να συμβαίνουν άσχημα πράγματα στους καλούς ανθρώπους;

Διαβάστε ακόμα

Η επιστροφή της ρίγας: 7+1 κομμάτια για να υιοθετήσεις το πιο hot trend της άνοιξης

Neutrals: 5 λόγοι που χρειάζεσαι στη γκαρνταρόμπα σου τις ουδέτερες αποχρώσεις