Fashion Queen Loves: Γιατί ξεχωρίσαμε το ελληνικό brand Athina Korda

Fashion Queen Loves: Γιατί ξεχωρίσαμε το ελληνικό brand Athina Korda

Μια πολλά υποσχόμενη νέα σχεδιάστρια ταράζει τα νερά της urban fashion σκηνής

Η σχεδιάστρια Αθηνά Κόρδα σπούδασε σχέδιο μόδας και από το 2010 κάνει το δημιουργικό της όνειρο πραγματικότητα, σχεδιάζοντας συλλογές για το δικό της προσωπικό brand. Το 2011 άνοιξε το ατελιέ της στο κέντρο της Αθήνας, ακολουθώντας τον «παλμό» της πόλης, ενώ έχουμε δει πολλές φορές τις συλλογές της στην Athens Xclusive Designers Week, αλλά και στο Fashion Room Service by Ozon.

ANTITHESIS AW 15-16 ac82f

Από τη συλλογή ANTI THESIS Φ/Χ 2015

Τι είναι αυτό που κάνει το συγκεκριμένο brand τόσο μοναδικό;
Τα ρούχα των συλλογών Athina Korda δεν επηρεάζονται από εφήμερα trends, αλλά επενδύουν στο διαχρονικό στυλ που κολακεύει κάθε γυναίκα. Κυριαρχεί το μαύρο χρώμα και οι γεωμετρικές αυστηρές γραμμές, χωρίς όμως να χάνεται η θηλυκότητα των κομματιών, ενώ η προσοχή στη λεπτομέρεια δίνει σε κάθε γυναίκα ένα touch πολυτέλειας στο στυλ της.

DSS15.124 8a56a



Από την καλοκαιρινή συλλογή της, λατρέψαμε τα αέρινα κομμάτια σε γήινες, ουδέτερες αποχρώσεις

33 e9a21


Στιγμιότυπο από το «Fashion Revolution» που παρουσίασε η σχεδιάστρια στο show της στην ελληνική εβδομάδα μόδας (Το Fashion Revolution είναι ένα παγκόσμιο κίνημα, με σύνθημα «Who Made My Clothes», που επιδικώκει να κινητοποιήσει τους πολίτες να αναρωτηθούν τι κρύβεται πίσω από τα ταμπελάκια των ρούχων τους και να ρίξει φως στη βιομηχανία της μόδας και τη διαδικασία παραγωγής).

Πρόσφατα, η Αθηνά Κόρδα παρουσίασε την 7η κατά σειρά συλλογή της με τίτλο ANTI THESIS για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-16, μια συλλογή εμπνευσμένη από τις αντιθέσεις που υπάρχουν τόσο γύρω μας, αλλά και στον εσωτερικό μας κόσμο.

Οι συλλογές της υπάρχουν ήδη σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ όλη η κατασκευή και παραγωγή των ενδυμάτων οργανώνεται και περατώνεται στην Ελλάδα.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.athinakorda.gr, αλλά και το atelier της σχεδιάστριας στη διεύθυνση 14-16 Μιλτιάδου, 5ος όροφος, Αθήνα.