Η θεά της Άνοιξης φοράει Triumph!

Η θεά της Άνοιξης φοράει Triumph!

Η νέα συλλογή εσωρούχων του brand είναι ιδανική για κάθε γυναίκα.

Όταν οι σχεδιαστές μιλούν για έμπνευση και δημιουργία, έχουν πάντα στο μυαλό τους ένα ανοιξιάτικο σκηνικό, με παλ αποχρώσεις και ανθισμένο τοπίο.

4 d6cd9

Η εποχή αυτή έφτασε…


Οι «Makers» της Triumph πιστεύουν επίσης ότι πίσω από κάθε γυναίκα υπάρχει μια θεά και ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους, παρουσιάζοντας μια συλλογή γεμάτη χρώμα, sexy δαντέλες, floral σχέδια και sexy κοψίματα.
Κάθε εφαρμογή της νέας συλλογής αναδεικνύει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της, έχοντας ως πεποίθηση ότι κάθε γυναίκα είναι μοναδική με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο.

3 730e9

Βέβαια, δε λείπουν ποτέ τα styles που σμιλεύουν διακριτικά τη σιλουέτα (shapewear), όπως και οι καινοτομίες που ήρθαν για να αλλάξουν όλα τα δεδομένα στην άνεση και την τέλεια εφαρμογή.

Το Magic Wire, η μπανέλα σιλικόνης ενσωματωμένη στο σουτιέν, παρέχοντας όλη τη στήριξη μίας μεταλλικής μπανέλας, αλλά και την άνεση που νιώθετε χωρίς αυτή, εδραιώνεται και στην καλοκαιρινή collection.

BMU Magic WHU 301 21371

Η εταιρεία μάλιστα, την ενσωμάτωσε σε ακόμα σε περισσότερα styles, όπως σε push up σουτιέν ή strapless, κοψίματα απαραίτητα για τα καλοκαιρινά σας ντυσίματα, ώστε να μπορείτε να συνδυάσετε τα αγαπημένα σας εσώρουχα με την απόλυτη άνεση.

5 ade6b



Τα εσώρουχα Triumph είναι σχεδιασμένα με ιδιαίτερη αγάπη στη λεπτομέρεια, εμπνευσμένα από το σεβασμό και την αφοσίωση στη γυναικεία θηλυκότητα και άψογα φτιαγμένα ώστε να ικανοποιούν τη γυναίκα του σήμερα…