Erka Mare: Η συλλογή μαγιό που ξεχωρίσαμε για το καλοκαίρι

Erka Mare: Η συλλογή μαγιό που ξεχωρίσαμε για το καλοκαίρι

Βρες το δικό σου αγαπημένο, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα!

Το ελληνικό label, “erka MARE”, ξέρει ακριβώς τι ζητούν οι γυναίκες από τα μαγιό τους. Με 40 χρόνια στην αγορά, αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά brand names του χώρου, ενώ ο σύγχρονος σχεδιασμός και τα ανθεκτικά υφάσματα, είναι τα βασικά στοιχεία που κάνουν τα erka MARE τόσο μοναδικά.

7558 V5 62f99


Φέτος, η erka MARE μας προτείνει να «παίξουμε» ανάμεσα σε χρώματα, μοτίβα και συνδυασμούς, για να περάσουμε ένα καλοκαίρι γεμάτο στυλ και άψογες εμφανίσεις στην παραλία. Μαγιό για κάθε στυλ και σωματότυπο, με ιδιαίτερα prints, ρομαντικά retro σχέδια, δαντέλα και βολάν, florals με ανάγλυφα λουλούδια, αλλά και κομψά κομμάτια σε navy style, είναι αρκετοί λόγοι για να γίνει αυτή η συλλογή, η αγαπημένη μας γι’ αυτή τη σεζόν.

7608 8dbf2


Και δεν τελειώσαμε ακόμη! Στράπλες bikini, ιδανικά για να μαυρίσετε ομοιόμορφα, ενισχυμένα σουτιέν για όλα τα cups, ολόσωμα με σέξι κοψίματα και άψογη εφαρμογή, είναι τρία ακόμη χαρακτηριστικά που κάνουν τα erka MARE τα πιο hot μαγιό του καλοκαιριού.

7518 V1 2d059

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με τα συνεργαζόμενα καταστήματα, αλλά και για να κάνετε τις αγορές σας online, επισκεφθείτε το www.erka.gr