Όλα τα πράγματα που πρέπει να προσέξεις, όταν κάνεις vintage αγορές

Όλα τα πράγματα που πρέπει να προσέξεις, όταν κάνεις vintage αγορές

Δώσε προσοχή!

Μια κλασική δερμάτινη τσάντα, ένα κομψό παλτό, ή ένα ακριβό ρολόι, είναι κομμάτια που αντέχουν στο χρόνο και που δε θα χρειαστεί να αποχωριστείς ποτέ σου. Επειδή όμως δε θέλεις να διαθέσεις μια ολόκληρη περιουσία για να αποκτήσεις τα fashion items των ονείρων σου, μπορείς να επιλέξεις την εναλλακτικη λύση, που δεν είναι άλλη από το vintage shopping!

Παρ’ όλα αυτά, όσο boho και τέλειο αν ακούγεται το να ψάχνεις για θησαυρούς σε όμορφα μικρά μαγαζάκια, εσύ οφείλεις να προσέξεις ορισμένα πράγματα, αν θέλεις να ψωνίσεις σωστά.

Δες παρακάτω τις τρεις «χρυσές» συμβουλές μας:

  • Ελεγξε το σειριακό αριθμό στις τσάντες. Οι περισσότεροι οίκοι μόδας έχουν κάποιο σημάδι που αποδεικνύει την αυθεντικότητά τους και τις περισσότερες φορές, το σημάδι αυτό, είναι αυτός ο ξεχωριστός αριθμός.
  • Σύγκρινε το vintage προϊόν με ένα ολοκαίνουριο. Αν οι διαφορές είναι τεράστιες, τότε ξέρεις πως έχεις στα χέρια σου μια απομίμηση.
  • Τέλος, κρίνε το προϊόν από τις λεπτομέρειες. Τα αυθεντικά ρούχα και αξεσουάρ, δεν έχουν ποτέ χαλασμένα φερμουάρ, ξεφτισμένες κλωστές, ή διάφορα τέτοια «ελαττώματα».

Θα μας ευγνωμονείς!

Διαβάστε ακόμα

Οι πιο διάσημες ατάκες για τη μόδα από τις σύγχρονες celebrities

10 πράγματα που δε γνωρίζατε για τον οίκο Louis Vuitton