Ποιο είναι το χρώμα που πρέπει να φοράς όταν θέλεις να εντυπωσιάσεις;

Ποιο είναι το χρώμα που πρέπει να φοράς όταν θέλεις να εντυπωσιάσεις;

Είτε πρόκειται για συνέντευξη για δουλειά, είτε για το πρώτο ραντεβού, αυτή πρέπει να είναι η επιλογή σου!

Το ντύσιμό σου είναι ένα στοιχείο που βγάζει προς τα έξω διαφορετικές πτυχές του χαρακτήρα σου. Για παράδειγμα, αν σου αρέσει το bohemian στυλ, μάλλον στη ζωή σου δεν παίζει μεγάλο ρόλο το άγχος, ή αν προτιμάς τα structured σύνολα, είσαι οργανωτική. Πόση σημασία, λοιπόν, έχει το χρώμα που φοράς, σε σημαντικές περιστάσεις της ζωής σου; Η εταιρεία Buy T-shirts Online έκανε μια έρευνα και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Ζητήθηκε από χίλια άτομα να ταιριάξουν τα χρώματα με διάφορα προσωπικά χαρακτηριστικά και το χρώμα που σχετίζεται με την επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα, δεν είναι άλλο από το μαύρο! Το μαύρο χρώμα είναι σημάδι για πολλά θετικά στοιχεία του ανθρώπινου χαρακτήρα. Δείχνει σιγουριά, αυτοπεποίθηση κι εξυπνάδα και εκτός από την επαγγελματική σου σταδιοδρομία, σύμφωνα με την έρευνα, είναι το κατάλληλο χρώμα για να φορέσεις και σε ένα πρώτο ραντεβού.

Ατίθετα, τα χρώματα που δεν πρέπει ποτέ να φορέσεις, όταν θέλεις να εντυπωσιάσεις, είναι το πορτοκαλί και το καφέ. Μήπως τελικά, το "Orange is the New Black", δεν ισχύει στην πραγματικότητα;

Διαβάστε ακόμα

6+1 πράγματα που δεν ήξερες για την ταινία «The Notebook»

3 insta-trends που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις το φθινόπωρο