Η Olivia Palermo αποκάλυψε το μυστικό που την κάνει να δείχνει άψογη στις εβδομάδες μόδας

Η Olivia Palermo αποκάλυψε το μυστικό που την κάνει να δείχνει άψογη στις εβδομάδες μόδας

Και δεν κοστίζει ούτε ένα ευρώ!

Η κυρίαρχος του street style σε κάθε εβδομάδα μόδας είναι αναμφισβήτητα η Olivia Palermo και μας κάνει διαρκώς ν' αναρωτιόμαστε πού βρίσκει την έμπνευση για τόσο άψογα looks. Αν σκεφτεί κανείς πως έχει 2,4 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, το σίγουρο είναι πως πολλές θέλουν να της μοιάσουν και τώρα η ίδια μας αποκαλύπτει το κομμάτι-κλειδί, που βάζει την τελειωτική πινελιά σε κάθε της outfit.

landscape-1441739012-hbz-olivia-palermo-index 11eb6

Η Olivia βγάζει τη δική της συλλογή κοσμημάτων και μίλησε στο Harper's Bazaar, τόσο για το νέο της αυτό επαγγελματικό βήμα, όσο και για τις δικές της πηγές έμπνευσης, ενώ αποκάλυψε και ένα μικρό, αλλά πολύ σημαντικό στιλιστικό μυστικό. Το street style icon δεν αποχωρίζεται ένα χρυσό βραχιόλι, το Audemars Piguet ρολόι της και για το φετινό φθινόπωρο θα αγοράσει σίγουρα ένα ζευγάρι μπότες πάνω από το γόνατο και cuff βραχιόλια.

Όσο για την απόλυτη στιλιστική συμβουλή της; Η ίδια πιστεύει πως το καλύτερο που έχει να κάνει μια γυναίκα για το ντύσιμό της, είναι να μην το παρακάνει με τα αξεσουάρ - εκτός, φυσικά, αν είναι καλεσμένη στην εβδομάδα μόδας!