3 συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις το στυλ σου το 2016

3 συνήθειες που θα σε βοηθήσουν να αναβαθμίσεις το στυλ σου το 2016

Ευτυχισμένο και στιλάτο το 2016!

Σε κάθε ξεκίνημα μιας νέας χρονιάς, όλοι μας βάζουμε στόχους που υποσχόμαστε στους εαυτούς μας πως θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε έως το τέλος της. Τι θα έλεγες λοιπον, φέτος, να δώσεις λίγη περισσότερη σημασία στο στυλ σου; Το έχουμε πει πολλές φορές, πως δε χρειάζονται πολλά χρήματα για να αποκτήσεις κομψό προσωπικό στυλ, χρειάζεται μόνο να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου, έτσι ώστε να υιοθετήσεις τις στιλιστικές συνήθειες που θα μεταμορφώσουν το ντύσιμό σου.

Διάβασε επίσης: Πώς μπορείς να κάνεις τη ντουλάπα σου να μοιάζει βγαλμένη από το Pinterest σε 3 βήματα!

Ιδού, τι μπορείς να κάνεις το 2016 για να βελτιώσεις το στυλ σου:

1. Μην φεύγεις από το σπίτι δίχως να φορέσεις έστω ένα αξεσουάρ. Ένα όμορφο κολιέ, ένα διακριτικό ζευγάρι σκουλαρίκια, ή ένα λεπτό χρυσό βραχιολάκι, είναι λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά στο σύνολό σου, αλλά και που θα σου φτιάξουν τη διάθεση.

2. Μη φοβηθείς να δοκιμάσεις κάτι που είναι "έξω από τα νερά σου". Δεν εννοούμε να γίνεις fashion victim, όμως ίσως να έχει έρθει η στιγμή να ξεκινήσεις να φοράς φούστες αντί για τζιν παντελόνια και περισσότερα φορέματα στις πρωινές σου εμφανίσεις!

3. Και τέλος, μη φοράς τίποτα, εάν δεν αισθάνεσαι σίγουρη γι' αυτό. Το πιο σέξι πράγμα σε μια γυναίκα είναι η αυτοπεποίθησή της. Έτσι, όταν φοράς κάτι που σου αρέσει και μέσα στο οποίο νιώθεις άνετα, δείχνεις πολύ πιο λαμπερή κι από το να φορούσες το ακριβότερο φόρεμα του κόσμου!

Happy New Year :)