Εκπτώσεις: 9+1 tips για να κάνεις σωστές αγορές

Εκπτώσεις: 9+1 tips για να κάνεις σωστές αγορές

Συμβουλές για σωστές αγορές, λίγο πριν βγεις στα μαγαζιά

Η περίοδος των εκπτώσεων έχει ήδη ξεκινήσει από τη Δευτέρα και πριν πας στα καταστήματα για να κάνεις τις αγορές σου, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις, αλλά και παγίδες που πρέπει να αποφύγεις. Το Queen σου δίνει τις δικές του συμβουλές για να πραγματοποιήσεις έξυπνες και σωστές αγορές, που σίγουρα δε θα μετανιώσεις:

1. Κάνε έρευνα αγοράς. Σύγκρινε τιμές προϊόντων ανά κατάστημα(για παράδειγμα, αν πρόκειται για ένα συγκεκριμένο ζευγάρι παπούτσια) και βρες την καλύτερη ευκαιρία.

2. Μην αγοράσεις τίποτα το οποίο δε χρειάζεσαι. Μην παρασύρεσαι από τις καλές τιμές και μην αγοράσεις οτιδήποτε το οποίο θεωρείς πως είναι "αυθόρμητη" αγορά.

3. Πριν πας στα μαγαζιά, κάνε μια λίστα με αυτά που πιστεύεις ότι πραγματικά χρειάζεσαι.

4. Επίσης, πριν πας στα μαγαζιά, σκέψου το budget που διαθέτεις για τις αγορές σου, σημείωσέ το και προσπάθησε να μην ξεφύγεις από αυτό.

5. Μη βιάζεσαι. Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν έως τις 29-2-2016, επομένως έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου για να κάνεις τις αγορές σου όπως θέλεις εσύ.

6. Μην αγοράσεις κανένα προϊόν, πριν το ελέγξεις για ελαττώματα.

7. Επένδυσε σε κλασικά και διαχρονικά κομμάτια και όχι σε items που θα φορέσεις μόνο μερικές φορές.

8. Πριν βγεις για ψώνια, κάνε ένα ξεκαθάρισμα στη ντουλάπα σου, έτσι ώστε να έχεις μια πιο καθαρή εικόνα του τι χρειάζεσαι και τι όχι.

9. Αν αγόρασες κάτι που είναι ελαττωματικό, εννοείται πως έχεις το δικαίωμα αλλαγής του, όσο κι αν το κατάστημα προσπαθήσει να σε πείσει για το αντίθετο.

10. Και τέλος, μπορείς να επιτρέψεις στον εαυτό σου μια μικρή, ένοχη απόλαυση.

Καλές αγορές!