Βρήκαμε τα γυαλιά που φορούν οι περισσότερες stars στο Hollywood!

Βρήκαμε τα γυαλιά που φορούν οι περισσότερες stars στο Hollywood!

Και που σίγουρα θα λατρέψεις κι εσύ

Το πρωτότυπο στυλ, ο αυθεντικός σχεδιασμός, τα μοναδικά νέα χρώματα και οι φακοί καθορίζουν την εμφάνιση αυτού του νέου εμβληματικού μοντέλου της Ray-Ban – του Clubround. Το υψηλής ποιότητας μοντέλο είναι ιδανικό για τους τολμηρούς, σύγχρονους, διανοούμενους και μποέμ τύπους που αναζητούν ένα μοναδικό, φτιαγμένο στα μέτρα τους, στuλ.

Διατίθεται σε γυαλιά ηλίου και οράσεως και έχει το χαρακτηριστικό στρογγυλό σχήμα phantos και έμπνευση από τα Clubmaster ως προς το άνω μπροστινό μέρος από acetate, ενώ διαθέτει ανανεωμένα μεταλλικά μέρη και γέφυρες.

Τα Clubround έχουν ήδη λατρέψει διάσημες σταρ, όπως η Jessica Alba και η Kate Hudson, οι οποίες τα φόρεσαν σε πρόσφατες εμφανίσεις τους.

1711a96e 5b24 4c89 b0ea 822e6fa87182 bfc4d

Η Jessica Alba σε εμφάνισή της για ψώνια στο Beverly Hills το περασμένο Σαββατοκύριακο φόρεσε γυαλιά Ray-Ban Clubround

spl1213107 006 fafff

Η υποψήφια για Oscar ηθοποιός Kate Hudson με γυαλιά Ray-Ban Clubround σε έξοδό της στη Νέα Υόρκη

Τα γυαλιά ηλίου διατίθενται σε μαύρη και κόκκινη Havana με πράσινους φακούς, σε σκούρα Havana και πράσινους φακούς, σε ανοιχτόχρωμη Havana με καφέ φακούς, σε μαύρο με ροζ φακούς καθρέφτη, σε μπλε με μαύρα «νερά» και ασημί φακούς καθρέφτη, σε λευκό με λευκά «νερά» και πράσινους φακούς καθρέφτη.

4ab1474b 2222 4fa0 9ea0 b4692ba25f81 e232a

Το μοντέλο γυαλιών οράσεως διατίθεται σε μαύρο, Havana, κόκκινη Havana, Havana σε συνδυασμό εσωτερικά με οπάλ ροδακινί και Havana σε συνδυασμό εσωτερικά με οπάλ μοβ.