Bomber Jacket: Το απόλυτο κομμάτι της άνοιξης και πώς θα το φορέσεις

Bomber Jacket: Το απόλυτο κομμάτι της άνοιξης και πώς θα το φορέσεις

Το κομμάτι που θα δώσει άλλο αέρα σε κάθε σου outfit

Ήρθε η ώρα να αποχωριστείς τα χειμωνιάτικα parkas, τα oversized πλεκτά πουλόβερ και τα πουπουλένια μπουφάν. Ο καιρός, άλλωστε, μοιάζει ήδη ανοιξιάτικος και η νέα σεζόν φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος τα bomber jackets(κολεγιακά τζάκετ).

Δες επίσης: Αυτό είναι το sneaker που θα φορούν όλα τα κορίτσια της μόδας το 2016 σύμφωνα με τη Vogue

Πάνω στην πασαρέλα, αλλά και στους κοσμοπολίτικους δρόμους των μεγάλων πόλεων, διάσημα μοντέλα και γνωστά it-girls μας προτείνουν να δώσουμε μια sporty chic αίσθηση σε όλα μας τα outfits.

bomberjackets c15cd

Versus Versace SS16, Stella McCartney Resort 2016, Hunter SS16

trend report embroidered bomber jackets 1621713 1452719235.640x0c 8f290

Διάβασε κι αυτό: 10+1 στιλιστικές συμβουλές για να φορέσεις σωστά το cropped παντελόνι

How-To:

-Αν δεν έχεις ένα bomber jacket στη ντουλάπα σου, ένα μεταξωτό κομμάτι είναι το go-to piece για άψογα looks από το πρωί μέχρι το βράδυ. Το πρωί, φόρεσέ το με ένα λευκό t-shirt και ψηλόμεσο τζιν-καμπάνα και το βράδυ, πάνω από το αγαπημένο σου μικρό μαύρο φόρεμα.

chloe fda84

Chloé Resort 2016

-Τόλμησέ το! Κάνε αναπάντεχους συνδυασμούς με το bomber jacket σου. Είναι ένα κομμάτι που ανήκει στο ανδρικό στυλ, όμως αν το φορέσεις με ένα ρομαντικό σύνολο, ή αν το συνδυάσεις με ένα cool floral μαντήλι, θα το κάνεις αυτόματα να μοιάζει πολύ πιο στιλάτο.

-Ή, υιοθέτησε το ανδρόγυνο στυλ ως τα άκρα. Φόρεσε το bomber jacket σου με παντελόνι σε cigarette γραμμή, λευκό πουκάμισο και ψηλοτάκουνες μυτερές γόβες(ή sneakers, για μια πρωινή εμφάνιση) για ένα look που αναμφισβήτητα θα ξεχωρίσει.