Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2016: Τι να φορέσεις για να δείχνεις κομψή στη σημερινή έξοδο

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας 2016: Τι να φορέσεις για να δείχνεις κομψή στη σημερινή έξοδο

Το Queen σου προτείνει τρία διαφορετικά looks για να δείχνεις υπέροχη!

Χρόνια πολλά!

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, είναι σήμερα, Τρίτη 8 Μαρτίου και εννοείται πως ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσεις τη μοναδικότητα της γυναικείας φύσης, είναι μια απογευματινή, ή βραδινή έξοδος με τις καλύτερές σου φίλες. Τι να φορέσεις για την περίσταση; Το Queen σου προτείνει τρία looks για να διαλέξεις αυτό που ανταποκρίνεται στο προσωπικό σου στυλ!

Δες επίσης: Ημέρα της Γυναίκας 2016: 5 θρυλικές προσωπικότητες που άλλαξαν για πάντα το γυναικείο στυλ

Ανδρόγυνο look: Το στυλ αυτό, είναι αναμφισβήτητα μια μεγάλη κατάκτηση για το γυναικείο φύλο. Αναδεικνύει το θέμα της ισότητας των δύο φύλων, ενώ, παράλληλα ένα ανδρόγυνο look σε κάνει αυτόματα να δείχνεις πιο δυναμική και πιο σίγουρη για τον εαυτό σου. Ένα deux-pieces κοστούμι είναι η καλύτερη επιλογή για τη σημερινή μέρα.

main 39efb

Φορέματα σε έντονα χρώματα: Το κόκκινο, το μωβ και το έντονο ροζ, δείχνουν πως μια γυναίκα θέλει πάντα να δείχνει κομψή και πως δε φοβάται να τολμήσει, για να ξεχωρίσει. Διάλεξε ένα μονόχρωμο σύνολο και μην το παρακάνεις με τα αξεσουάρ - ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρίκια κι ένα λεπτό βραχιόλι είναι ό,τι πρέπει.

paris street style 121610a cf6bf

Chic συνδυασμοί: Το "business style" έχει την τιμητική του σήμερα. Pencil φούστα με πουκάμισο ή τζιν παντελόνι με t-shirt και γόβες, για εκείνες που αναζητούν μια πιο casual λύση. Απαραίτητη προϋπόθεση; Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια!

Pencil Skirt Street Style 1 2419e

(Η Carine Roitfeld που απεικονίζεται στη φωτογραφία, είναι μια από τις πιο δυναμικές κι επιτυχημένες γυναίκες στη βιομηχανία της μόδας)

Για σήμερα, άφησε στην άκρη τα girly boho φορέματα και τις ρομαντικές δημιουργίες και προσπάθησε να αναδείξεις την πιο διεκδικητική πλευρά του εαυτού σου!