Do's & Don'ts: Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για άψογο καλοκαιρινό στυλ!

Do's & Don'ts: Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για άψογο καλοκαιρινό στυλ!

Η στυλίστρια των stars μιλά στο Queen και σου δίνει συμβουλές για να περάσεις το πιο stylish καλοκαίρι σου!

Ποια είναι τα items που πρέπει να φορέσεις αυτό το καλοκαίρι και ποιες οι στυλιστικές παγίδες που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις; Μας ρώτησες κι εμείς ζητήσαμε τη βοήθεια της καλύτερης. Μιλήσαμε λοιπόν, με τη γνωστή και καταξιωμένη στυλίστρια, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και μας αποκάλυψε όλα τα μυστικά για να γίνεις η Queen του καλοκαιριού!

Δες παρακάτω τα do's και τα don'ts του καλοκαιρινού στυλ και stay tuned γιατί τη Δευτέρα έρχεται και το part II - μαγιό, στυλ στην παραλία, αλλά και όσα πρέπει να πακετάρεις στη βαλίτσα για τις διακοπές σου!

Do's

Mini dress σε ΒΟΗΟ στυλ ή shirt dress αλλά πάντα ME shorts! Το πιο έξυπνο ΤΙΡ για να είστε καλυμμένες για.. .κάθε ενδεχόμενο και να αισθάνεστε ελέυθερες!

Μακριές & φαρδιές φούστες και φορέματα είναι το ultimate summer look. Πάει σε όλες μας και το έξυπνο μυστικό είναι να τονίσετε την μέση με μία ζώνη.

7ee96950d29da6e31d762c01cc5115bb 2dd38

Το outfit αυτό είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες και κολακεύει σωστά τη γυναικεία σιλουέτα

Τα καλοκαιρινά βράδια στην πόλη χρειάζονται μόνο μία πλατφόρμα ή ένα ξύλινο πέδιλο με ψηλο χοντρό τακουνι όταν φοράμε κάτι κοντό ή στενό- ή ένα φλατ σανδάλι αν το look είναι πιο ανέμελο girly με κάτι αέρινο.

Το ΜUST have εσώρουχο ειδικά για το καλοκαίρι είναι τα boxer σορτσάκια χωρίς ραφές σε χρώμα του μαυρισμένου μας δέρματος και τα σουτιέν/τοπ με τιραντάκι ή sport cut ή σε δαντελίτσα με χρώμα οπότε αν δεν κρύβεται η τιράντα ή υπάρχει διαφάνεια ότι φαίνεται να έχει στυλ!

Don'ts

Πολύ κοντά και πολύ στενά μίνι φορέματα.

Ποτέ μην συνδυάσετε το ΒΟΗΟ LOOK με τακούνια… μόνο πλατφόρμες ή σανδάλια.

5bbfcfbaa89e7965fed2a402eddbb45a fe1da

Το look αυτό θα έμοιαζε πολύ καλύτερο με σανδάλια

Μην φορέσετε σανδάλια αν τα πόδια σας δεν είναι περιποιημένα… Το pedicure είναι απαραίτητο και τον χειμώνα αλλά το καλοκαίρι επιβάλλεται.

Οι τιράντες με σιλικόνη και τα beige σουτιέν που φαίνονται οι τιράντς και τα cups όταν φοράμε ντεκολτέ!

Για περισσότερα super καλοκαιρινά looks, μπορείς να εξερευνήσεις την προσωπική της συλλογή, "alexSANDra on the beach", η οποία είναι διαθέσιμη σε καταστήματα στην Ελλάδα και στην Κύπρο αλλά και στο e-shop, www.stylishious.com.

Ευχαριστούμε πολύ την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη για τις πολύτιμες ενδυματολογικές συμβουλές της.