Τα 10 βασικά fashion κομμάτια που πρέπει να έχεις μαζί σου στο νησί!

Τα 10 βασικά fashion κομμάτια που πρέπει να έχεις μαζί σου στο νησί!

Να τι πρέπει να βάλεις στην βαλίτσα σου φέτος το καλοκαίρι

Mαρινιέρα:

mariniera afe60

Το σήμα κατατεθέν του Ζαν Πωλ Γκοτιέ μας χαρίζει νοερά κάθε καλοκαίρι τον αέρα της Γαλλίδας που «μόλις βγήκε από το σκάφος και κάνει μία βόλτα στο λιμάνι». Ρίγες παντού! Σε μπλούζες, φορέματα, παπούτσια, λεπτά καλοκαιρινά πουλόβερ ή στην πετσέτα και το μαγιό. Το καλοκαιρινό must έχει ρίγες και μας αρέσει πολύ!

Τσάντα:

tsantes e58bb

Ανοίγουμε την ντουλάπα, τοποθετούμε τις δερμάτινες τσάντες στην άκρη και πιάνουμε την ψάθινη, την υφασμάτινη και εκείνη την απαλή που με μια κίνηση γίνεται πετσέτα. Η καλοκαιρινή τσάντα περνάει δύσκολα! Από το πρωί μέχρι το βράδυ πάει στην θάλασσα, σέρνεται στην ταβέρνα, πατιέται στο μπαρ, στριμώχνει μέσα της από βατραχοπέδιλα και μάσκα μέχρι καλλυντικά και σαγιονάρες και αν πάθει και κάτι δεν στεναχωριέται κανείς. Οκ ναι άδικο αλλά έτσι είναι η ζωή. Για το βράδυ εάν θελήσεις να κρατήσεις κάτι πιο διακριτικό, οι ethnic φάκελοι είναι βολικοί, πάνε με όλα και ας το παραδεχτούμε, σου φτιάχνουν τη διάθεση!

Kαπέλo:

kapelo 8d98e

Παλιά οι μαμάδες μας άλλαζαν φωνητικές χορδές στην παραλία για να τα βάλουμε στο κεφάλι μας, τώρα τα φοράμε από μόνες μας – άβυσσος – και μας αρέσουν πολύ! Ψάθινο κλασσικό, πάνινο, τζόκεϊ, χρωματιστά, με print, μας αρέσουν, μας προστατεύουν,
ναι είναι must και ναι, you can leave your hat on... Προσοχή στα μποφόρ!

Σανδάλια:

sandalia 2675f

Όμορφα, κομψά, , φοριούνται όλη μέρα. Οκ, τα αγόρια δεν τα συμπαθούν – ειδικά αυτά που φτάνουν ψηλά και καλύπτουν όλη τη γάμπα – και μεταξύ μας δεν πάνε σε όλα τα πόδια. Προτιμήστε τα απλά και χαμηλά στο χρώμα του δέρματος και βάλτε τα με τα πάντα!

Flip flop:

flipflops 0d124

Πόσα σοκάκια πάτησες και πόσες φωτογραφίες έχεις μαζί τους σε καλοκαιρινά καταγάλανα τοπία; Πόσες φορές σκόνταψες όταν δίπλωσε η σαγιονάρα; Κι όμως παραμένει η αγαπημένη σου! Η εποχή της ήρθε - και έχει χαρά! Ναι θα τα παραδεχτούμε, τις φοράμε από το πρωί και τις βγάζουμε το βράδυ όμως προσοχή, δεν υπάρχει τίποτα πιο άσχημο από απεριποίητα πόδια με σαγιονάρα! Τσοπ τσοπ, γρήγορα κρέμα και τρίψιμο!

Λευκό t-shirt:

tshirt 85e8b

Σώζει καταστάσεις, σώζει ζωές! Εκεί που δεν ξέρεις τι να βάλεις και έχεις εκσφενδονίσει τα πάντα στο κρεβάτι.... δίνει τη λύση! Πάει με όλα, πάει με το μαύρισμά σου, πάει γενικά. Δεν πιάνει χώρο, Βαλ’ το στη βαλίτσα και όταν το χρειαστείς πιες ένα σφηνάκι καρπούζι στην υγειά μας!

Τζιν σορτσάκι:

jeansortsaki 3c59a

Το απόλυτο must του καλοκαιριού. Τα αγαπάμε. Έχουμε 2-3, αλλά το αυθεντικό χρώμα του τζιν είναι το αγαπημένο μας. Είτε είναι παλιό κομμένο παντελόνι, είτε έτοιμο αγορασμένο σορτς, το φοράμε συνέχεια και με τα πάντα. Winner look με ένα απλό φανελάκι... Γιατί όσο πιο απλά, τόσο πιο καλά!

Eσπαντρίγια:

espandrigies ee1ef

Love & hate κατάσταση. Κάποιες τις αγαπούν -κάποιες δεν θέλουν να τις βλέπουν. Ανήκω στην πρώτη κατηγορία. Είναι βολικές, συνδυάζονται με τα πάντα και νιώθεις ότι φοράς ένα παπούτσι στο πόδι σου χωρίς όμως να αισθάνεσαι κάποιο ιδιαίτερο βάρος. Το πρωί τις πατάς στο πίσω μέρος και πας παραλία και το βράδυ περπατάς στα σοκάκια χωρίς φόβο γιατί το πόδι είναι καλυμμένο. Χρωματιστές, ριγέ, με print, μονόχρωμες διάλεξε και φόρα...

Γυαλιά:

gualia 48274

Στυλ, προσωπικότητα, προστασία... Τι άλλο θες από ένα αξεσουάρ;. Όλα τα δίνει! Δεν πάμε πουθενά χωρίς τα γυαλιά μας και πολύ καλά κάνουμε. Ο ήλιος καίει και τα μάτια θέλουν προστασία!

Mαγιό:

magio 0d5d6

Το must του must ω must! Εδώ είμαστε. Και όλα να έχουν μπει στη βαλίτσα αν δεν μπει αυτό, διακοπές δεν ξεκινάνε. Είναι το απόλυτο καλοκαιρινό αξεσουάρ και το ξέρουμε! Ναι, οκ μας παίρνει χρόνο να βρούμε το ιδανικό και αλλάζουμε 145 γνώμες κατά τη διάρκεια της επιλογής, αλλά μόλις το βρούμε, το φοράμε μέχρι να λιώσει! Μαγιό σας αγαπάμε! Είστε το καλοκαίρι μας!