Καλοκαιρινές εκπτώσεις: Τα 5 κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσεις φέτος!

Καλοκαιρινές εκπτώσεις: Τα 5 κομμάτια στα οποία πρέπει να επενδύσεις φέτος!

Πριν πας για ψώνια, αυτός είναι ο οδηγός που πρέπει να διαβάσεις!

Οι θερινές εκπτώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και τα περισσότερα καταστήματα έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν σημαντικές μειώσεις στις τιμές των προϊόντων τους. Πριν όμως βγεις στα μαγαζιά, το Α και το Ω για σωστές αγορές είναι η λίστα η οποία περιλαμβάνει τα κομμάτια που θέλεις να αποκτήσεις, αλλά και που θα σε κάνει να παραμείνεις πιστή στο budget σου!

Δες επίσης:

Ο απόλυτος οδηγός για να διαλέξεις τα ιδανικά γυαλιά ηλίου για το πρόσωπό σου!

Ποια είναι τα 5 items στα οποία πρέπει να επενδύσεις σε αυτές τις εκπτώσεις;

Τα κλασικά δερμάτινα φλατ σανδάλια

Warm Fall Days Street Style Inspiration 10 454db

Παραδέξου το, είναι η λύση στην οποία καταλήγεις κάθε καλοκαίρι. Ευκολοφόρετα και chic, ταιριάζουν με όλα τα looks σου και γίνονται το κομμάτι-κλειδί για τη βαλίτσα των διακοπών σου.

Η ολόσωμη φόρμα

wenn22945614 1 2c39f

Μια ολόσωμη φόρμα είναι η πιο ασφαλής επιλογή για τις περισσότερες περιστάσεις τόσο του καλοκαιριού, όσο και των πρώτων ημερών του φθινοπώρου. Ψάξε για ένα τέτοιο item με prints και σε χαλαρή γραμμή, έτσι ώστε να εφαρμόζει σωστά πάνω στο σώμα.

Το μάξι λευκό φόρεμα

LOVELY LONG MAXI DRES 34a39

Ακόμη ένα essential piece που δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία ντουλάπα. Αναζήτησέ το σε εντελώς απλό σχέδιο, χωρίς κεντήματα και περίτεχνες λεπτομέρειες, για να μπορεί να γίνει ο λευκός καμβάς πάνω στον οποίο θα "ζωγραφίσεις" προσθέτοντας εντυπωσιακά αξεσουάρ.

Η τζιν φούστα

22a4209eec827f51ef7df0d2944fd88a 05194

Δες πόσο stylish είναι το look του supermodel, Elsa Hosk!

Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι βρίσκουμε ωραιότερες denim φούστες απ' ότι το χειμώνα. Η μίνι denim φούστα θα σε "σώσει" αν αυτό που ζητάς είναι ένα day-to-night σέξι ρούχο, ενώ η midi εκδοχή της είναι ιδανική για το γραφείο, αλλά και για τα βραδινά πάρτι στα roof gardens της πόλης.

Το crop top σε ουδέτερο χρώμα

2016 Summer Street Styles 2 c2a3f

Η Jessica Biel σου δείχνει πώς να το συνδυάσεις άψογα, με λευκή ψηλόμεση παντελόνα

Μπεζ, λευκό, ανοιχτό γκρι (ή ακόμη και μαύρο), ένα εντελώς απλό crop top είναι το ρούχο που θα σε "σώσει" σε πολλές περιστάσεις - από τη βάφτιση ή το γάμο που έχεις το τελευταίο ΣΚ του καλοκαιριού και δεν ξέρεις με τι να συνδυάσεις τη φούστα σου, μέχρι τα cocktails στο νησί.

Καλές αγορές!