Style tips: Τα 5 βασικά μπλουζάκια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της

Style tips: Τα 5 βασικά μπλουζάκια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της

5 κομμάτια - ατέλειωτοι συνδυασμοί!

Εκπτώσεις = η ιδανική εποχή για να κάνεις σωστές αγορές.
Άφησε στην άκρη τα ψηλοτάκουνα που θα φορέσεις μόνο μια φορά και τη μίνι φούστα που ίσως δε σου κάνει το χειμώνα (παραδέξου το, όλες παχαίνουμε λιγάκι μόλις μπει ο Σεπτέμβρης) και σκέψου έξυπνα. Αυτή είναι η στιγμή για να αγοράσεις ευκολοφόρετα κομμάτια-κλειδιά, που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις στυλάτα looks, όλο το χρόνο.

Σήμερα αναλύουμε το κεφάλαιο μπλούζες. Ποια είναι τα στυλ μπλούζας που πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκονται στη γκαρνταρόμπα σου και άρα, αυτά που πρέπει να αναζητήσεις στα μαγαζιά;

Δες επίσης:

Hello, August! 30+1 looks για να αντιγράψεις για όλο τον Αύγουστο

Μονόχρωμο crop top

Το μπλουζάκι που θα φορέσεις με φούστα, σορτς, ψηλόμεσο παντελόνι και μέσα από άλλο top - aka το item που θα σε σώσει σε κάθε περίπτωση.

Λευκό t-shirt με λαιμόκοψη χαμόγελο

Χρειάζεται να σου εξηγήσουμε γιατί πρέπει να έχεις ένα τέτοιο μπλουζάκι στη ντουλάπα σου; Μάλλον όχι.

Graphic tee

Τα t-shirts που έχουν τυπωμένη πάνω τους κάποια φράση, ή κάποιο λογότυπο δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Γιατί; Ένα τέτοιο μπλουζάκι είναι η go-to επιλογή σου για όλο το χρόνο - μπορείς να το φορέσεις μέσα από μια pencil φούστα και να δείχνει απόλυτα cool.

Off-shoulder top

Φέτος είχαν την τιμητική τους, όμως η αλήθεια είναι πως οι μπλούζες που αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους ήταν πάντα trendy. Σέξι, χωρίς να είναι προκλητικό, ένα off-shoulder top σου δίνει την ευκαιρία να αναδείξεις τη θηλυκότητά σου, με έναν υπέρκομψο τρόπο.

V-neck tee

Ντεκολτέ; Check. Άνετο; Check. Ευκολοφόρετο; Check. Ευκαιρία για layering; Check. Προτίμησε ένα μπλουζάκι με v-neck σε χαλαρή γραμμή και σε ουδέτερο χρώμα, για να μπορείς να το φοράς σε πολλές περιστάσεις.