Νιώσε ελεύθερη: Βρήκαμε τη συλλογή εσωρούχων που θα λατρέψεις για την εφαρμογή της!

Νιώσε ελεύθερη: Βρήκαμε τη συλλογή εσωρούχων που θα λατρέψεις για την εφαρμογή της!

Πόσες φορές σου έχει τύχει να αγοράσεις εσώρουχα που σου άρεσαν εμφανισιακά, αλλά τελικά να μην είναι καθόλου βολικά, είτε γιατί είναι χαμηλής ποιότητας, είτε γιατί "διαγράφουν" κάτω από τα ρούχα σου..

Το sloggi είναι εδώ για σένα… για να σου προσφέρει την απόλυτη άνεση!

EverNew N HIP 405 JPG

Η σειρά Evernew με εγγύηση για πάντα, είναι, δίχως αμφιβολία, η σειρά στην οποία θα επιστρέφεις σε κάθε στιγμή της ζωής σου, αφού είναι φτιαγμένη από βαμβάκι της καλύτερης ποιότητας, με σύνθεση υποαλλεργική και φιλική προς το δέρμα. Αλήθεια, τα εσώρουχα αυτά δε χαλάνε ΠΟ-ΤΕ! Plus, η sloggi αποφάσισε φέτος να προσθέσει δαντέλα στη συγκεκριμένη συλλογή, δημιουργώντας μια νέα σειρά, την Evernew Lace.

EverNew Lace N TAI 402 JPG
EverNew Lace TOP MIN 601 JPG

Ελκυστική και απαλή, γεωμετρική δαντέλα, προσθέτει ένα όμορφο look στα τελειώματα των σουτιέν και σλιπ της σειράς, ενώ το ελαφρύ και ελαστικό picot ύφασμα, δένει αρμονικά και ενισχύει την τέλεια εφαρμογή.

Daily Cotton H C3P Tai 404

H σειρά Daily Cotton σε τριπλή συσκευασία με μοντέρνα χρώματα, θα γίνει η απόλυτη λύση για κάθε μέρα, για τη γυναίκα που ξέρει να επιλέγει. Η νέα σειρά Daily cotton είναι φτιαγμένη από μαλακό βαμβακερό ύφασμα, ενώ διακριτικά τελειώματα, χαρίζουν ένα μοντέρνο look.

Ανακάλυψε όλες τις σειρές στο www.sloggi.gr!