Queen loves: Τι παπούτσια φοράνε τα κορίτσια εντός & εκτός γραφείου;

Queen loves: Τι παπούτσια φοράνε τα κορίτσια εντός & εκτός γραφείου;

Η συντακτική ομάδα του Queen διαλέγει τα it-shoes της σεζόν!

Σε ποια γυναίκα δεν αρέσουν τα παπούτσια; Και, για να το πούμε διαφορετικά, υπάρχει περίπτωση σε γυναίκα που δουλεύει σε γυναικείο portal, να μην αρέσουν τα παπούτσια;

Αν αναζητάς κι εσύ το ιδανικό παπούτσι για φέτος το χειμώνα, δεν έχεις παρά να κάνεις μια "διαδικτυακή βόλτα" στις επιλογές των Queenettes! Ποια είναι τα αγαπημένα τους it-shoes από τη νέα συλλογή της MIGATO;

Ερμιόνη Σαρρή

LP1 9564
bs0073 l09 3 migato ginaikeia athlitika sneakers enlarge

Γίνεται να μη λατρέψεις αυτά τα velvet sneakers;

Πέρα από το ότι το βελούδο είναι το απόλυτο trend της σεζόν, μου αρέσει πάντα τα παπούτσια μου να έχουν αυτό το "κάτι" διαφορετικό.

LP1 9587
ms36 l08 1 migato ginaikeio psilotakouno mpotaki bootie enlarge

Σου είπα, μου αρέσει το "κάτι διαφορετικό". Αυτά τα floral booties "φωνάζουν" Ερμιόνη.

Ναι, θα τα φορέσω με μαύρη midi τούλινη φούστα, γιατί... why be the same when you can be different?

Ελίνα Μακροδημήτρη

LP1 9600
es2105 l12 1 migato ginaikeia mpota boot enlarge

Μπότες πάνω από το γόνατο. Οπωσδήποτε συνδυασμένες με denim μίνι φούστα για ένα country-chic αποτέλεσμα - θα τις φορέσω και με το skinny τζιν μου και πλεκτό πουλόβερ για day-to-night εμφανίσεις!

LP1 9551
ms3512 l14 1 migato ginaikeio psilotakouno mpotaki bootie enlarge

Έλα τώρα, σοβαρά, υπάρχει γυναίκα που είδε αυτά τα μποτάκια και δεν τα ερωτεύτηκε; Τη μέρα που έκανα βόλτα με αυτά στο γραφείο, περίπου 5 γυναίκες με ρώτησαν από πού τα πήρα. Τα φοράς με ένα απλό σύνολο και αμέσως νιώθεις ξεχωριστή!

Βιβή Αγγελάκη

LP1 9621
gf9711 l45 1 migato ginaikeia moccasin mokasini loafer enlarge

Τρέχω όλη μέρα σε beauty events και κάνω... tour όλης της Αθήνας. Αυτά τα metallic loafers ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσα να κάνω δώρο στον εαυτό μου. Ταιριάζουν με όλα και αναδεικνύουν ακόμη και το πιο casual outfit.

LP1 9570
df5014 l08 1 migato ginaikeies goves enlarge

Κόκκινο + suede + τακούνι = έρωτας. Λατρεύω τα παντελόνια με prints και νομίζω πως ένα statement παπούτσι σαν κι αυτό είναι ό,τι πιο stylish μπορεί να φορέσει μια γυναίκα, είτε η περίσταση είναι ένα σημαντικό business meeting, είτε ένα ρομαντικό ραντεβού.

Γωγώ Φούντα

LP1 9555
es2176 l14 1 migato ginaikeia mpota boot enlarge

Μου αρέσουν πολύ τα σκούρα χρώματα κι έτσι, μια μαύρη μπότα πάνω από το γόνατο ήταν σχεδόν σίγουρη επιλογή. Θηλυκό και παράλληλα κομψό παπούτσι, που θα φορέσω με κάθε πιθανό συνδυασμό αυτό το χειμώνα.

LP1 9619
ms63 l09 1 migato ginaikeio psilotakouno mpotaki bootie enlarge

Αν και γενικά δεν αγαπώ το glitter, ομολογώ πως αυτά τα βελούδινα μπορντό μποτάκια μου έκλεψαν την καρδιά. Τα φοράς κι αμέσως νιώθεις σα να πρόσθεσες μια glamorous πινελιά στην εμφάνισή σου!

Νάνσυ Μητσοστέργιου

LP1 9631
dh401 l14 1 migato ginaikeia mpota boot enlarge

Ναι, κι εγώ μπότες πάνω από το γόνατο. Αλλά, φλατ! Για να τις φοράω και στη δουλειά και στα απογευματινά cocktails με τις κολλητές, αλλά και τις μέρες που θέλω να κάνω μια βόλτα στα μαγαζιά!

LP1 9639
es0428 l09 1 migato ginaikeies goves enlarge

Μπορεί να σου φαίνονται πανύψηλα, αλλά στην πραγματικότητα είναι σούπερ άνετα. Έχουν ιδιαίτερο δέσιμο (που κολακεύει το πόδι) και φιάπα στο μπροστινό μέρος, για να μη "νιώθεις" το ύψος του τακουνιού. Φοράς το boyfriend σκισμένο τζιν σου, τα high heels σου κι είσαι έτοιμη για έξοδο!

Ανακάλυψε όλη τη συλλογή στο: www.migato.com!