Shopping Guide: 10 chic φορέματα για να αγοράσεις στις γιορτές

Shopping Guide: 10 chic φορέματα για να αγοράσεις στις γιορτές

Πλησιάζουν τα ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και εσύ δεν έχεις τι να φορέσεις; Μην αγχώνεσαι, βρήκαμε εμείς για εσένα!

φόρεμα φορεμένο

Μετράνε αντίστροφα για τις γιορτές και ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το νέο χρόνο έχοντας ένα πράγμα στο μυαλό μας: τι ρούχα θα φορέσουμε για να το κάνουμε αυτό με τον πιο κομψό και στυλάτο τρόπο. Η εταιρεία AXEL μας δίνει τη λύση, καθώς προτείνει για τις φετινές γιορτές, φορέματα για κάθε σωματότυπο, ύφος και look. Μidi ladylike, sexy με δαντέλα, σε cool πράσινες και κόκκινες αποχρώσεις, μοντέρνα ντραπέ και φυσικά κλασσικά μαύρα θα σε κάνουν να μην ξέρεις τι να διαλέξεις για τις πιο glam ημέρες του 2016.

Ένα εντυπωσιακό AXEL φόρεμα με παγιέτες
Όλα τα φορέματα AXEL έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: την άψογη εφαρμογή και ποιότητα. Επίσης ο «multi-culti» χαρακτήρας τους, τους επιτρέπει να φορεθούν είτε σε κάποιο homemade party, είτε σε μία πιο επίσημη βραδινή έξοδο, βγάζοντάς σε ασπροπρόσωπη σε κάθε περίπτωση. Γιατί ένα είναι το γούρι/κλειδί για να πάει καλά το επόμενο έτος: να το καλωσορίσεις με τον πιο fashionable τρόπο! ΧοΧοΧο!