After office shopping…

Διονυσία Καλαποθαράκου
After office shopping…

ή αλλιώς τι γίνεται όταν η συντακτική ομάδα του Queen.gr αφήνει το γραφείο και πηγαίνει για ψώνια στα attr@ttivo.

ViviA
LP1 8665 mod
LP1 8798 mod
trioA

Η Bιβή (aka η Beauty Editor μας) με ύψος 1,76 και μακριά, καστανά μαλλιά είναι μία σύγχρονη εκδοχή της Έλενας Ναθαναήλ και δεν αναφερόμαστε μόνο στον σωματότυπο. Αγαπάει τα mini, εμπριμέ φορέματα, τις σουέτ μπότες και την αισθητική της δεκαετίας του Love Story... τα seventies δηλαδή. Και επίσης πιστεύει ακράδαντα πως μπορείς να τα ακολουθήσεις στυλιστικά και σήμερα χωρίς απαραίτητα να δείχνεις σαν την Αli Mac Graw.

Η Γωγώ από την άλλη (η Αρχισυντάκτριά μας) είναι ένα κορίτσι περισσότερο εναρμονισμένο με τους ρυθμούς του σήμερα. Της αρέσεις να αναδεικνύει την petite σιλουέτα της και τα μεσογειακά χαρακτηριστικά της με girly mini φούστες, σαλοπέτες, funky μπλουζάκια και άνετες over-the-knee μπότες που μπορεί να φορέσει από το πρωί στη δουλειά μέχρι το βράδυ στο ποτό. Τα χρώματα που επιλέγει συνήθως στο ντύσιμό της είναι σκούρα, αλλά δεν φοβάται να παίξει με τις φόρμες και τις γραμμές των ρούχων της.

Η Διονυσία (η Fashion Editor του Queen.gr) είναι πιο συντηρητική στις στυλιστικές επιλογές της. Corporate pants, γκρι παντελόνια με τιράντες, tops με κλειστό λαιμό σε basic αποχρώσεις, αποτελούν το 80% της γκαρνταρόμπας της και έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό στο οποίο δίνει μεγάλη σημασία: πρέπει να είναι καλοραμμένα και κατασκευασμένα από τα καλύτερα υλικά και υφάσματα.

Όταν αυτές οι τρεις κοπέλες λοιπόν αποφασίζουν να βγουν μαζί για ψώνια είναι δύσκολο να βρουν ένα και μόνο ένα brand που να τις ικανοποιεί όλες. Για αυτό επισκέφτηκαν όλες μαζί το κατάστημα attr@ttivo στην Λεωφόρο Πατησίων. Για να συνδυάσουν, αφενός ψώνια και διασκέδαση, και αφετέρου τρία διαφορετικά στυλ ρούχων και αξεσουάρ. Και το αισθητικό αποτέλεσμα τις κάλυψε και τις τρεις αφού βρήκε η καθεμία αυτό που ταιριάζει στο ύφος της, στην προσωπικότητά της και στον σωματότυπό της. Οι συντάκτριες του Queen.gr επέλεξαν τρία ξεχωριστά total outfits attr@ttivo και μας εξήγησαν γιατί το συγκεκριμένο brand δεν είναι για αυτές «alternative choice», αλλά «the only choice», σε ό,τι αφορά το look τους..

LP1 8667 mod

Preppy chic για την Γωγώ Φούντα
«Μου αρέσουν οι κοντές φούστες, αλλά ταυτόχρονα δεν θέλω να δείχνω υπερβολικά sexy ή μεγαλύτερη από την ηλικία μου», οπότε αυτή η κοντή φούστα με τιράντες είναι ότι πρέπει και για να κάνω μία κομψή και καθωσπρέπει εμφάνιση χωρίς να χάσω το ανεπιτήδευτο στοιχείο των εμφανίσεών μου. Το T-shirt με την στάμπα από μέσα είναι το twist που θέλω να δώσω σε αυτό το look και οι μπότες πάνω από το γόνατο, η θηλυκή πινελιά μου».

H Γωγώ

ViviB

Seventies style για την Βιβή Αγγελάκη
«Λατρεύω τα floral prints και τα φορέματα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Το συγκεκριμένο έχει διαφάνεια στα μανίκια και κλειστό λαιμό –που παραπέμπουν σε retro ύφος- ενώ είναι mini και ταιριάζει ιδανικά με τις σουέτ, ψηλές μπότες μου. Δεν θέλω να το παρακάνω με τα vintage inspired κομμάτια και αυτό το look είναι είνα ιό,τι πρέπει... σοφιστικέ και girly.»

Η Βιβή

LP1 8793 mod
GogoB

Office look για την Διονυσία Καλαποθαράκου
«Να ξεκινήσω με την δήλωση πως ‘δεν φοράω ρούχα γραφείου μόνο στο γραφείο’. Άρα θέλω να έχω την δυνατότητα να συνδυάσω καλοραμμένα παντελόνια και ιδιαίτερα tops, κατάλληλα για όλη την ημέρα. Όταν είδα αυτό την μαύρη μπλούζα με ruffles και cutouts στους ώμους, πίστεψα σε αυτό που λέμε ‘έρωτα με την πρώτη ματιά’. Την «ένωσα» με αυτό το ψηλόμεσο παντελόνι και έφτιαξα το ‘τέλειο ζευγάρι’ (ναι, μπορώ να γίνω πολύ ρομαντική γράφοντας για ρούχα.»

Η Διονυσία




Η Γωγώ με τις πιο stylish και άνετες μπότες!