Πώς να πετύχεις φέτος την άνοιξη το απόλυτο vintage look!

Πώς να πετύχεις φέτος την άνοιξη το απόλυτο vintage look!

Λένε ότι η μόδα κάνει «κύκλους» και η αλήθεια είναι ότι αυτή την Άνοιξη το vintage look αποτελεί την πιο «καυτή» τάση της σεζόν!

Είσαι παιδί των 90’s και σου λείπει το στυλ εκείνης της εποχής; Μήπως πάντα ονειρευόσουν να είχες μεγαλώσει στα 70’s και τα 80’s και να είχες ζήσει την τολμηρή μόδα των δύο εκείνων δεκαετιών;
Σου έχουμε καλά νέα διότι την Άνοιξη του 2017 η μόδα επιτάσσει outfits και αξεσουάρ με επιρροές από τα 70’s, τα 80’s και τα 90’s! Αν θέλεις να πετύχεις κι εσύ το αυθεντικό vintage look, το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη φαντασία και να ακολουθήσεις τα παρακάτω fashion tips! Με βάση τα αγαπημένα σου jean, μπορείς να πετύχεις εύκολα το Modern Vintage look, το Retro Sport και το 90’s Prairie Grunge!

1

Βρες τα jeans που ταιριάζουν στο σωματότυπό σου!
Το πρώτο και βασικό βήμα στο γεμάτο στυλ αυτό ταξίδι, είναι να βρεις τα jeans που εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα σου. Δες τα jeans της American Eagle Outfitters! Το super stretch ύφασμά τους κρατάει το σχήμα του jean σου και ταυτόχρονα αγκαλιάζει όμορφα τις καμπύλες σου και τις αναδεικνύει. Μάλιστα, θα τα βρεις σε διαφορετικά fit για κάθε τύπο σώματος: Jegging, hi-rise, crop, skinny, vintage hi rise, tom girl, flare! Αγάπησε το σώμα σου! Είναι όμορφο και σέξι!

American Eagle Outfitters

2

Jeans με σκισίματα, patches και κεντήματα!
Ναι, τα jeans με τα σκισίματα και τα patches έχουν φέτος την τιμητική τους! Ψάξε επίσης για παντελόνια jean με αυθεντικά ξεβάμματα και λεπτομέρειες στο τελείωμα, όπως ασσυμετρίες και κεντήματα. Δες το παρακάτω item από τη νέα κολεξιόν της American Eagle Outfitters. Όποιος κι αν είναι ο σωματότυπός σου, σίγουρα θα βρεις το jean που θα σε κάνει να αισθανθείς όμορφη, σέξι και άνετη!

American Eagle Outfitter

3

Βάλε τα denim shorts σου και μάθε να αγαπάς τον εαυτό σου!
Επειδή, όμως, η θερμοκρασία έχει αρχίσει να «ανεβαίνει», ήρθε η ώρα να ψάξεις και για τα πιο fashion denim shorts! Ψάξε για σορτσάκια με cool λεπτομέρειες ακόμη και στις τσέπες, όπως σκισίματα και patches, σε διαφορετικά χρώματα και fits, όπως super hi rise, hi rise και super low. Αγάπα το σώμα σου και ανέδειξε τις όμορφες καμπύλες σου με τα πιο μοδάτα σύνολα. Ναι, μπορείς!

American Eagle Outfitter

Δες το νέο fit, Hi-Rise Cheeky της American Eagle Outfitter. Συνδύασέ το με ένα απλό graphic tee μπλουζάκι και απέκτησε ένα super casual και vintage look! Να θυμάσαι, ότι ανάλογα με τα shorts που φοράς, μπορείς να αλλάξεις στιλ και να «ταξιδέψεις» σε μια άλλη δεκαετία, παραμένοντας σέξι και vintage. Festival ή crochet; Τι προτιμάς; Οι celebrities «τιμούν» και τα δύο!

Untitled



American Eagle Outfitter

5
6
7

Denim φούστες για το απόλυτο grunge look
Το vintage look σου θα έμενε -φυσικά- ανολοκλήρωτο αν δεν έβαζες στην ντουλάπα σου τουλάχιστον μία denim φούστα. Αν είσαι fan του ροκ grunge look και θέλεις να δώσεις μια ξεχωριστή «νότα» στις εμφανίσεις σου, τότε αξίζει να συνδυάσεις μια όμορφη denim φούστα με σκισίματα με ένα εντυπωσιακό floral μπλουζάκι!

American Eagle Outfitter
Για μια πιο ιδιαίτερή εμφάνιση, επέλεξε και ένα denim jacket με floral λεπτομέρειες. Classic, boyfriend ή cropped; Ό,τι χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις το look σου, θα το βρεις στη νέα συλλογή της American Eagle Outfitter.

American Eagle Outfitter

American Eagle Outfitter

8

Γίνε ξανά το κορίτσι των 90’s με ρομαντικά φορέματα και floral prints!
Αν θέλεις να γίνεις ξανά το απόλυτο κορίτσι των 90’s, τότε αξίζει να βάλεις στη γκαρνταρόμπα σου ρομαντικά φορέματα με floral prints και λεπτομέρειες από δαντέλα. Συνδύασέ τα με στρατιωτικά και oversize πανωφόρια για να δημιουργήσεις ένα απροσδόκητο σύνολο.

American Eagle Outfitter

9

Σκισμένα τζιν με πλυσίματα, συνδυασμένα με αέρινα μπλουζάκια με έξω τους ώμους δημιουργούν ένα καθημερινό stylish look!

American Eagle Outfitter

10

Μην ξεχάσεις το boyfriend φούτερ σου!
Μην ξεχνάς ότι φέτος την άνοιξη η μόδα θέλει και ρίγες και boyfriend φούτερ που προσφέρουν άνεση και στυλ!

Ό,τι κι αν επιλέξεις, να φορέσεις, να θυμάσαι ότι είναι σημαντικό να αισθάνεσαι άνετα και να παραμείνεις πιστή στο στιλ και στον εαυτό σου! Σέξι, άνετη και cool; Ναι, μπορείς! Ναι, όλες μπορούμε! #WeAllCan

American Eagle Outfitters, The Mall Athens, τηλ: 210 619720
American Eagle Outfitters, πολυκατάστημα Notos Αθήνας, τηλ: 210 3245811
American Eagle Outfitters, Ερμού 22 τηλ: 211 1887250
Opening 23 Μαρτίου στο πολυκατάστημα Notos Θεσσαλονίκης-Στοά Χιρς
Ιστοσελίδα: www.americaneagle.gr
Facebook: www.facebook.com/americaneaglegreece
Instagram: @americaneaglegr