Βρες το σωστό εσώρουχο και ανακάλυψε τον πιο σέξι εαυτό σου!

Βρες το σωστό εσώρουχο και ανακάλυψε τον πιο σέξι εαυτό σου!

Μπορεί να πιστεύεις ότι η αγορά εσωρούχων είναι μια απλή υπόθεση, ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι εκατομμύρια γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο επιλέγουν για μεγάλο διάστημα της ζωής τους, λάθος τύπο εσωρούχων!

Πόσο δύσκολο είναι, λοιπόν, να διαλέξεις το καλύτερο σουτιέν για εσένα ή το σλιπ που ταιριάζει απόλυτα στον σωματότυπό σου; Όχι ιδιαίτερά, αν ακολουθήσεις τις παρακάτω συμβουλές οι οποίες θα σε βοηθήσουν να μείνεις πιστή στο στυλ σου και τις τάσεις της μόδας και την ίδια ώρα, θα καλύψουν κάθε ανάγκη του σώματός σου! Ναι, μπορείς!

1 copy

Ψάξε για το εσώρουχο που θα αγκαλιάσει το σώμα σου!
Στην αναζήτηση του κατάλληλου εσώρουχου, ψάξε να βρεις εκείνο που θα σε κάνει να αισθανθείς άνετα και θα αγκαλιάσει το σώμα σου, με τις όποιες ιδιαιτερότητές του! Θα το φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, οπότε είναι σημαντικό να σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα!

Aerie by American Eagle Outfitters

2 copy

Μην φοβάσαι τις αλλαγές! Μπορεί ένα σχέδιο το οποίο δεν έχεις συνηθίσει ή ένα εσώρουχο που δεν σου αρέσει με την πρώτη ματιά, να δείχνει υπέροχο επάνω σου και να σου προσφέρει την άνεση που χρειάζεσαι.

Aerie by American Eagle Outfitters

3 copy

Τι θα έλεγες για ένα άνετο και όμορφο ανοιξιάτικο εσώρουχο από τη συλλογή Aerie by American Eagle Outfitters; Αυτή την Άνοιξη, η αμερικάνικη εταιρεία γυναικείων εσωρούχων Aerie φέρνει και στην Ελλάδα τη χαρά και την αισιοδοξία στο γυναικείο εσώρουχο. Οι επιρροές από τα ‘70s, ανοιξιάτικα χρώματα και η δαντέλα προσθέτουν έναν τόνο ρομαντισμού στα περισσότερα σχέδια της εταιρείας!

Aerie by American Eagle Outfitters

Βρες το σωστό μέγεθος γιατί ο πραγματικός σου εαυτός είναι σέξι!

4 copy

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα είναι να βρεις το σωστό μέγεθος για εσένα. Αν κάνεις λάθος, θα αισθάνεσαι δυσφορία όλη την ημέρα, οπότε δώσε μεγάλη προσοχή στο κομμάτι αυτό. Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου. Αποδέξου τον εαυτό σου, τα κιλά σου, τον σωματότυπό σου! Ναι, είσαι σέξι και το σωστό εσώρουχο θα βγάλει τη σέξι πλευρά σου προς τα έξω.

Aerie by American Eagle Outfitters

5 copy

Μην μπεις, λοιπόν, στον πειρασμό να αγοράσεις το εσώρουχό σου σε μικρότερο μέγεθος με το σκεπτικό ότι θα αδυνατίσεις και μην αρνείσαι να αποδεχθείς το γεγονός ότι πήρες δύο κιλά! Εξακολουθείς να είσαι όμορφη και αισθησιακή!

Aerie by American Eagle Outfitters

Τα σουτιέν και τα bralettes τα καλά!

6 copy

Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στα σουτιέν και τα bralettes, την «καυτή» τάση της μόδας που έχει «τρελάνει» τις celebrities ανά τον κόσμο, αφού όχι μόνοι είναι άνετα, αλλά μπορούν να αποτελέσουν και μέρος ενός τέλειου outfit. Για να βρεις τον στηθόδεσμο που ταιριάζει στο σώμα σου, δοκίμασε αρκετά σχέδια και ζήτα τη βοήθεια ενός ειδικού!

Aerie by American Eagle Outfitters

7 copy

Τα νέα bralettes της σειράς Aerie έχουν -και φέτος- πρωτότυπα prints και ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα. Ναι, στο Aerie όλες οι γυναίκες είναι ευπρόσδεκτες και μπορούν να βρουν πολλές επιλογές για να καλύψουν κάθε ανάγκη τους ανάλογα με το σωματότυπό τους!

Aerie by American Eagle Outfitters

Μείνε στην ποιότητα!

8 copy

Προτού πάρεις ένα εσώρουχο, τσέκαρε την ποιότητά του. Το ύφασμα πρέπει να βοηθά το δέρμα σου να αναπνέει και την ίδια ώρα να είναι απίστευτα άνετο.

Aerie by American Eagle Outfitters

9 copy

Τα εσώρουχά της Aerie μπορούν να προσφέρουν όλα όσα αναζητάς. Σχεδιασμένα σε μεγέθη 30Α μέχρι 4DD, τα συγκεκριμένα εσώρουχα έχουν μοναδικό τους στόχο να κάνουν κάθε κορίτσι να αισθάνεται όμορφα με τον εαυτό του, μέσα και έξω! Από ρομαντικές στιγμές, μέχρι καθημερινή χρήση, το Aerie δέχεται και αγκαλιάζει το γυναικείο σώμα με τις ιδιαιτερότητές του!

Aerie by American Eagle Outfitters

Γυμνάσου με στυλ και άνεση!

10 copy

Η Άνοιξη ήρθε και το καλοκαίρι πλησιάζει. Αν, λοιπόν, σκέφτεσαι να ξεκινήσεις γυμναστήριο, προσπάθησε να το κάνεις με στυλ και άνεση. Τα εσώρουχα της συλλογής Aerie by American Eagle Outfitters, θα σου προσφέρουν ό,τι χρειάζεσαι και με το παραπάνω, χάρη στα άνετα και αέρινα υφάσματά τους. Ρίξε μια ματιά στα items που «κέρδισαν» τις δικές μας εντυπώσεις!

Aerie by American Eagle Outfitters

11



Aerie by American Eagle Outfitters

Μην ξεχνάς να τα φροντίζεις!

Βρήκες τα τέλεια εσώρουχα για εσένα; Μπράβο! Να τα φορέσεις και να τα χαρείς και μην ξεχνάς να τα φροντίζεις για να τα κρατήσεις σε καλή κατάσταση και να διασφαλίσεις την άνεση και την υγιεινή σου! Διάβασε προσεχτικά τις οδηγίες στις ετικέτες των εσωρούχων! Δώσε προσοχή και στα σουτιέν σου διότι και εκείνα πρέπει να πλένονται συχνά! Αυτό που πρέπει να θυμάσαι είναι ότι μόνο ο πραγματικός σου εαυτός είναι σέξι! #AERIEREALGR #TheRealYouIsSexy!

Super προσφορά για την Ημέρα της Γυναίκας: Την Τετάρτη 8 Μαρτίου και μόνο για 1 ημέρα μπορείτε να βρείτε όλη τη συλλογή Aerie με 30% έκπτωση και τα 5 undies μόνο με 25 ευρώ. Εμείς θα κάνουμε σίγουρα ένα δώρο στον εαυτό μας, εσείς;

Τα εσώρουχα της συλλογής Aerie θα τα βρεις μόνο στο κατάστημα της American Eagle Outfitters, στην οδό Ερμού 22, στο κέντρο της Αθήνας.