Sex & The City: Δες την Kate Moss να φοράει το πιο διάσημο φόρεμα της σειράς

Sex & The City: Δες την Kate Moss να φοράει το πιο διάσημο φόρεμα της σειράς

Πίσω στο μακρινό 1998 αυτό ήταν το ρούχο που θέλαμε όλες να αποκτήσουμε.

Bρισκόμαστε στο 1998 και οι παραγωγοί της σειράς-φαινόμενο «Sex & The City» βρίσκονται μπροστά σε ένα τρομερό δίλλημα ενώ κινηματογραφούν τους τίτλους ανοίγματος των επεισοδίων. Από την μία βρίσκεται η Carrie Bradshaw (aka Sarah Jessica Parker) με το nude κορμάκι της και την εμβληματική tutu ροζ φούστα, η οποία βρέχεται από τα νερά που «σηκώνει» το λεωφορείο με την εικόνα της που περνάει από δίπλα της, και από την άλλη έχουμε μία δεύτερη version των ίδιων credits που ήρθε στην δημοσιότητα πριν από λίγες ημέρες. Αυτή η εκδοχή που δεν «έπαιξε» ποτέ γιατί δεν επιλέχθηκε τελικά από τους παραγωγούς, δείχνει την Carrie να φοράει ένα γαλάζιο Marc Jacobs φόρεμα από την συλλογή του S/S 1998. Kαι έτσι το φόρεμα αυτό -παραλίγο- να γίνει το πιο διάσημο φόρεμα της σειράς.

Τις σκηνές από τα γυρίσματα τις ανέβασε το επίσημο account του brand στον λογαριασμό του πριν από λίγες μέρες καθώς και την στιγμή που η Kate Moss κάνει πασαρέλα φορώντας το συγκεκριμένο ρούχο στην επίδειξη μόδας που παρουσίαζε αυτή την συλλογή.

Επίσης με αυτό το φόρεμα είχε φωτογραφηθεί σε έξοδό της και η Winona Ryder. Μπορεί να μην έγινε διάσημο τότε, αλλά σήμερα σχεδόν 20 χρόνια αργότερα, απολαμβάνει την δόξα που του αξίζει. Ήταν πολύ κομψό δεν συμφωνείτε;