Tα σανδάλια που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο κοντά στο καλοκαίρι

Tα σανδάλια που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο κοντά στο καλοκαίρι

Η εταιρία ĒSIOT™ λανσάρει τη νέα της συλλογή πολυτελών, χειροποίητων σανδαλιών για την περίοδο Άνοιξη – Καλοκαίρι 2017.

HIJ

Κάθε χρόνο η εκάστοτε καμπάνια είναι αφιερωμένη σε έναν ξεχωριστό ελληνικό προορισμό. Φέτος, οι 23 νέοι κωδικοί της συλλογής ĒSIOT ™ δανείζονται τοπωνύμια από την Αμοργό και μας ταξιδεύουν στο νησί του απέραντου γαλάζιου. Και κάπως έτσι εμείς στα ĒSIOT ™ καλωσορίζουμε το καλοκαίρι 2017... (ακολουθεί αυτούσιο το κείμενο της καμπάνιας 2017*)

«Καλοκαίρι 2017. Τα βήματά μου συνεχίζονται.

GHGJ
HJH

Το πρωί, ανοίγω το παράθυρο και βλέπω απότομους γκρεμούς και άσπρες αυλές, διάφανα νερά και θαλασσινές σπηλιές. Αυτό το καλοκαίρι θα περπατήσω σε μια από τις ωραιότερες "Χώρες" που έχουν δει τα μάτια σου. Θα κολυμπήσω στα βαθιά στη #Nikouria και θα ξαπλώσω στην άμμο, μπροστά από το camping στην #Aegiali. Στο πανηγύρι στα #Tholaria θα με συναντήσεις να γίνομαι ένα με τους ντόπιους, να χαρίζω και να μαζεύω χαμόγελα. Κι έπειτα, στο #Que, θα με βρει το ξημέρωμα. Εδώ, θα ζήσω τις πιο γαλάζιες μέρες και νύχτες που έζησα ποτέ. Γιατί αυτό το μέρος, αν ήταν χρώμα, θα ήταν σίγουρα ΓΑΛΑΖΙΟ. Και μάλιστα ΑΠΕΡΑΝΤΟ. Επόμενος σταθμός... ΑΜΟΡΓΟΣ.»

Τα ĒSIOT ™ μετρούν πλέον 4 χρόνια επιτυχούς παρουσίας στο χώρο της μόδας. Από την αρχή ξεχώρισαν, επειδή κατάφεραν να συνδυάσουν, με πρωτότυπο τρόπο, 3 ιστορικά είδη παπουτσιού (gladiators, creepers και εσπαντρίγια) σε ένα all day, κομψό σανδάλι που σχεδιάζεται από την Ειρήνη Σιώτη και κατασκευάζεται αποκλειστικά στην Ελλάδα.
Τα σανδάλια ĒSIOT ™, με χαρακτηριστική ανατομική σόλα, συνεχίζουν και φέτος το ταξίδι τους με minimal αισθητική και δυναμικές γραμμές. Η φετεινή συλλογή επανεκδίδει παραλλαγές των ήδη υπαρχόντων σχεδίων που αγαπήθηκαν από το ελληνικό και διεθνές κοινό, ενώ ταυτόχρονα εμπλουτίζεται και εξελίσσεται με νέα designs, νέα χρώματα και ενδιαφέροντα patterns δέρματος.

YFHGFT

Ολόκληρη η συλλογή Άνοιξη - Καλοκαίρι 2017 είναι αναρτημένη στο eshop του esiot.gr. Επίσης, τα σανδάλια ĒSIOT™ διατίθενται στο showroom των ĒSIOT™ στο Κολωνάκι (δυνατότητα ραντεβού κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας) αλλά και στα συνεργαζόμενα καταστήματα σε Ελλάδα και Εξωτερικό. www.esiot.gr