Power Οf Τhree

Διονυσία Καλαποθαράκου
Power Οf Τhree

Τρεις συντάκτριες του Queen.gr, τρεις διαθέσιμες ώρες και τρία σύνολα που πρέπει να μπούνε σε τρεις βαλίτσες για το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος. Όχι δεν περιγράφουμε κάποιο παιχνίδι επιβίωσης με πρωταγωνιστικό αριθμό το «3», αλλά την τελευταία επίσκεψή μας σε ένα κατάστημα Attrattivo.

LP1 1381

H πιο διάσημη παράφραση σε τίτλο τραγουδιού είναι σε αυτό της Cyndi Lauper, το «Girls Just Want To Have Fun», όπου στη θέση της λέξης «fun» τοποθέτησε την λέξη «sun» και έχεις το απόλυτο «κοριτσίστικο» ρητό! Γιατί εμείς οι γυναίκες είμαστε απλές, εύκολες και προβλέψιμες μόλις φτάσει το καλοκαίρι. Θέλουμε καλό καιρό, διασκεδαστικές εξορμήσεις και ωραία ρούχα για να ντύσουμε αυτές τις στιγμές μας.

Όσο πλησιάζει το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος το πρώτο το θεωρούμε δεδομένο εδώ στο γραφείο του Queen.gr, το δεύτερο έχουμε φροντίσει να το τακτοποιήσουμε από τώρα κλείνοντας δωμάτια και ακτοπλοϊκά για κυκλαδίτικα νησιά, έτσι μας έμεινε το τρίτο σκέλος: τα ωραία ρούχα. Αφού αναβόσβησε ταυτόχρονα πάνω από τα κεφάλια μας -όπως η λάμπα πάνω από τον Κύριο Γρανάζι- η επιγραφή shopping, μπήκαμε και οι τρεις, η υπογράφουσα το άρθρο, η Βιβή και η Γωγώ, στο αμάξι της αγαπημένης Beauty Editor του site μας (aka Βιβούκα) και πήγαμε στο κοντινότερο κατάστημα Attrattivo. Και κάπου εκεί αρχίζει ένα αδιάκοπο κυνήγι, όχι θησαυρού, αλλά αναζήτησης του τέλειου outfit που πρέπει οπωσδήποτε να μπει στην βαλίτσα των επόμενων διακοπών μας. Και όπως φαντάζεσαι δεν ήταν εύκολη δουλειά. Ήθελε ταχύτητα, είχαμε μόνο 3 ώρες στην διάθεση μας πριν ξαναγυρίσουμε στο γραφείο. Πειθαρχία, δεν γίνεται να αγοράσεις ό,τι φόρεσες όσο και να σε κολάκευε και να σου ταίριαζε και προσήλωση στον στόχο. Το τέλειο Attr@ttivo σύνολο για την καθεμία μας ήταν κάπου εκεί μέσα και έπρεπε να το βρούμε.

LP1 1002
LP1 1265
LP1 1092
LP1 1200
LP1 1365
LP1 1103

Η Γωγώ δεν αστειεύεται όταν μιλάμε για μόδα
Και το δείχνει με τις επιλογές της. Είναι ο ρόλος της αρχισυντάκτριας που την έχει επηρεάσει, είναι η έμφυτη τάση της προς τα θηλυκά outifts, είναι οι πολλές χολιγουντιανές ταινίες με μοιραίες πρωταγωνίστριες που έχει δει; Ποιος να ξέρει; To σίγουρο είναι πως είτε κατέληγε στην ολόσωμη φόρμα με τα cut outs στους ώμους, είτε στην 70s σκουρόχρωμη παντελόνα με το μαύρο crop top, το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο... sexy&chic! Δεν κάνουμε spoilers για το πιο διάλεξε τελικά γιατί τα πήρε και τα δύο... η αυτοσυγκράτηση δεν είναι ανάμεσα στις αρετές της. Λυπάμαι.


Η Βιβή, από την άλλη, ζει στην διασκεδαστική πλευρά του στυλ
Και πολύ το χαίρεται! Πιο ρομαντική και ενθουσιώδης, λατρεύει τα μακριά φορέματα, τα ethnic prints και τα funky αξεσουάρ. Θα μπορούσε με το backpack της, το κατάλληλο Attrattivo σαλβάρι και ένα floral κιμονό να γυρίσει όλο τον κόσμο. Δεν μπορεί τα στενά ρούχα γι’ αυτό έχει όλες τις oι επιλογές ήταν αέρινες και τόσο αιθέριες όσο και η ίδια. Κάπου εδώ πρέπει να γράψουμε πως ήταν η μοναδική που εξάντλησε το τρίωρο που είχαμε ξεκλέψει για shopping, δοκιμάζοντας (και αγοράζοντας) σχεδόν ολόκληρο το μαγαζί. Βγηκάμε εκτός χρόνου αλλά όταν στο δικαιολογεί χαμογελώντας τόσο γλυκά και λέγοντας «έλα μωρέ μια φορά ερχόμαστε για ψώνια όλες μαζί», πώς μπορείς να της κρατήσεις κακία. Ναι καλά κατάλαβες... η συνέπεια δεν είναι η δική της αρετή.



Εγώ κινούμαι στις «γκρίζες ζώνες» του fashion κόσμου
Μου αρέσουν τα urban jeans αλλά και οι preppy παντελόνες. Θέλω τις hippie νότες των floral και των κροσέ tops, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ και στην αυστηρότητα των σκούρων μονοχρωμιών. Οκ είμαι αναποφάσιστη, αλλά επειδή εγώ το γράφω το άρθρο δεν θα εστιάσω στα δικά μου ελαττώματα :) λυπάμαι! Τα πέδιλα που δοκίμασα ήταν τόσο άνετα που δεν ήθελα να τα βγάλω για να γυρίσω στη δουλειά, τα μπλουζάκια τόσο κολακευτικά που είχα υπολογίσει μέσα στο μυαλό μου ήδη 2.000 διαφορετικούς συνδυασμούς που θα μπορούσα να τα εντάξω και τα παντελόνια... τα παντελόνια απλά αναδείκνυαν τον σωματότυπό μου με το πιο σοφιστικέ και ταυτόχρονα sexy τρόπο.
Αν έχεις διαβάσει προσεχτικά το άρθρο καταλαβαίνεις το μικρό ψεματάκι μας στην αρχή του: Τα Attrattivo σύνολα που διαλέξαμε ποτέ δεν ήταν μόνο τρία αλλά το καλοκαίρι είναι προ των Πυλών και σου επιτρέπει να βγεις εκτός προγράμματος... «When the working day is done... Oh girls, they wanna have fun» που λέει και η αγαπημένη μας Cindy!

LP1 1372
LP1 1149