Μόλις καταλάβαμε ποιο top θα πρωταγωνιστήσει το καλοκαίρι στο Instagram

Μόλις καταλάβαμε ποιο top θα πρωταγωνιστήσει το καλοκαίρι στο Instagram

Και βοήθησαν οι Γαλλίδες φίλες μας σε αυτό.

Eίναι άκρως καλοκαιρινό, είναι παιχνιδιάρικο και ναι ξεφεύγει από τα συνηθισμένα μπλουζάκια λόγω του ιδιαίτερου τρόπου που κουμπώνει. Τα tie-front tops, ή πιο απλά και ελληνικά οι μπλούζες που δένουν μπροστά, είναι η νέα στυλιστική εμμονή των Γαλλίδων για φέτος το καλοκαίρι. Και επειδή οι φίλες μας από τα ξένα δεν θεωρούνται τυχαία οι πιο κομψές γυναίκες του πλανήτη, εμείς μπήκαμε στην διαδικασία να αναλύσουμε γιατί αυτά τα tops πρέπει να φορεθούν, να φωτογραφηθούν και να ανέβουν στις διαδικτυακές πλατφόρμες άμεσα.


Καταρχάς είναι ένα πολύ φρέσκο σχέδιο που έχει pin up αναφορές εξαιτίας του παιχνιδιάρικου τρόπου που δένει κόμπος μπροστά. Επίσης είναι κολακευτική για γυναίκες με μικρό στήθος. Με τόσο έντονο cleavage δύσκολα μπορεί να φορεθεί από έναν πιο πληθωρικό και sexy σωματότυπο. Λόγω του κοψίματός της δείχνει την μέση πιο λεπτή και ταιριάζει ιδανικά με ψηλόμεσα παντελόνια και high waisted φούστες.


Εννοείται πως μπορεί να φορεθεί με πάνω από μπικίνι μαγιό με σορτς στην παραλία. Με ολόσωμο δεν ταιριάζει ιδιαίτερα για ευνόητους λόγους... θα φαίνεται πολύ μεγάλο κομμάτι υφάσματος από μέσα από την μπλούζα και θα χάσει όλη την γοητεία της που στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στο κομμάτι δέρματος που αποκαλύπτει. Για να την έχουν ήδη εντάξει οι Γαλλίδες fashion bloggers στην καθημερινότητα και στο Instagram τους, θα γίνει τεράστιο trend φέτος το καλοκαίρι! Έσο έτοιμη!