Αυτά τα 5 σχέδια είναι τα πιο διάσημα sneakers για το 2017 έως τώρα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Αυτά τα 5 σχέδια είναι τα πιο διάσημα sneakers για το 2017 έως τώρα

Spoiler: Τα Stan Smith δεν είναι στη λίστα.

Αν ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των κοριτσιών που αποχωρίζονται τα sneakers τους μόνο όταν βουτάνε στην θάλασσα το καλοκαίρι, τότε καταλαβαίνεις στον απόλυτο βαθμό τι ακριβώς πραγματεύεται το παρακάτω άρθρο. Γιατί ωραία τα πέδιλα, κομψά τα ψηλοτάκουνα αλλά με το coolness που προσδίδει στο look σου ένα trendy ζευγάρι trainers, τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί. Δεν ξέρουμε αν είσαι από αυτές που ανυπομονούν για την κυκλοφορία των νέων Yeezy και μετράνε τις μέρες πριν αποκτήσουν τα καινούργια Nike Air Max, ή απλά μπαίνεις σε ένα μαγαζί με αθλητικά είδη και διαλέγεις το ζευγάρι που σου αρέσει.
Αλλά σε όποια και από τις δύο «πλευρές» και αν ανήκεις, το παρακάτω άρθρο θα σου φανεί εξαιρετικά χρήσιμο γιατί πρέπει να γνωρίζεις τα πέντε είδη sneakers που πρωταγωνιστούν αυτή τη στιγμή στο Pinterest και στις stree style εμφανίσεις των fashion bloggers και έχουν ήδη χαρακτηριστεί σαν τα «πιο διάσημα για το 2017 μέχρι σήμερα που γράφονται αυτές οι γραμμές. Και για να αυξήσουμε την αγωνία σου, σου δηλώνουμε από τώρα πως τα Stan Smith δεν είναι μέσα σε αυτά!

adidas gazelle sneaker grün herbst winter kollektion 2016 streetstyle fashiioncarpet

Adidas Gazelles

Τα αγαπημένα trainers των 90s και της Kate Moss, έκαναν δυναμικό comeback φέτος και έκλεψαν την παράσταση στις ανεπιτήδευτες urban εμφανίσεις των στυλάτων κοριτσιών.

pink trainers

Pink Trainers

Σύμφωνα με το Pinterest οι φωτογραφίες με ροζ αθλητικά έχουν παρουσιάσει 55% αύξηση από την αρχή του χρόνου και τα έχουμε πει ξανά αυτά... αν είναι στο Pinterest είναι και της μόδας.

converse high tops

Converse High-Tops

Τα Converse All Star είναι ένα σχέδιο που δεν φεύγει ποτέ από την μόδα, αυτό είναι γεγονός. Αλλά ο τύπος τους διαφοροποιείται από σεζόν σε σεζόν γι’ αυτό οφείλουμε να επισημάνουμε πως τα «ψηλά» που αγκαλιάζουν τον αστράγαλο είναι πολύ hot φέτος.

vans

Vans

Δεν είναι μόνο το κλασικό, μαύρο σχέδιο που φοράνε ήδη οι περισσότερες αλλά και κάποια σε φωτεινές γαλάζιες και πράσινες αποχρώσεις που θεωρούνται hip και εκτός σκεϊτάδικης σκηνής και κουλτούρας.

nike cortez

Nike Cortez

Ακόμα ένα old-school σχέδιο trainer που το 2017 «ξαναμπήκε» δυναμικά στα πράγματα. Η Miroslava Duma τα φορούσε όλο τον χειμώνα με την μαύρη της γούνα. Κάτι παραπάνω θα ξέρει το It-girl από την Ρωσία.