Beach please: Πέντε fashion items για να γίνεις φέτος η θεά της παραλίας

Beach please: Πέντε fashion items για να γίνεις φέτος η θεά της παραλίας

Το Καλοκαίρι είναι η αγαπημένη σου εποχή όχι μόνο γιατί κάνεις τις βουτιές και την ηλιοθεραπεία σου, αλλά διότι έχεις τη δυνατότητα να εντυπωσιάσεις φορώντας μόνο λίγα και καλά fashion items!

Το πιο πιθανό είναι ότι αυτή την εποχή βρίσκεσαι σε φάση αναζήτησης και ψάχνεις τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που σε συνοδευόσουν στις εξορμήσεις σου στις πλαζ και φυσικά, στις βόλτες σου στα σοκάκια των πανέμορφων ελληνικών νησιών. Αμοργό, Μύκονο, Σπέτσες ή Πάτμο; Ό,τι και αν περιλαμβάνει το πρόγραμμά σου, φρόντισε να γίνεις φέτος η θεά της παραλίας. Δεν χρειάζονται υπερβολές, απλά να θυμάσαι να είσαι ο εαυτός σου! Εμείς κάναμε μια έρευνα αγοράς και με τη βοήθεια της αγαπημένης μας Toi&moi βρήκαμε τα πέντε must-have κομμάτια που αξίζει να αποκτήσεις για να εντυπωσιάσεις.

Μαγίο σε μονόχρωμες αποχρώσεις και ψυχεδελικά prints!

2

Η πρώτη σου καλοκαιρινή αγορά πρέπει να είναι -φυσικά- ένα μαγιό. Βρες εκείνο που ταιριάζει στο σωματότυπό σου. Το μπικίνι παραμένει μια «καυτή» τάση της μόδας, αλλά το Καλοκαίρι του 2017 θέλει και το ολόσωμό του. Το σίγουρο είναι πως αν δεν πρόλαβες να πας φέτος γυμναστήριο και θες να κρύψεις την κοιλίτσα σου, αποτελεί μια ιδιαίτερα βολική επιλογή.Σε κάθε περίπτωση, αν θέλεις να ξεχωρίσεις, εμείς προτείνουμε να επιλέξεις ολόσωμο ή μπικίνι, σε μονόχρωμες αποχρώσεις ή σε ψυχεδελικά prints.

Toi&moi beachwear

Καφτάνια, τουνίκ και βόλτες στην άμμο

3

Εντυπωσιακή εμφάνιση στην παραλία χωρίς καφτάνια ή τουνίκ δεν γίνεται! Αν είσαι, λοιπόν, κορίτσι ρομαντικό βρες κάποιο κομμάτι με δαντέλα, κεντήματα και ιδιαίτερα σχέδια. Στην καλοκαιρινή συλλογή της Toi&moi θα βρεις κομμάτια που αξίζει να βάλεις στη ντουλάπα σου.

Toi&moi beachwear

4


Toi&moi beachwear

Το κορίτσι είναι rock (και στην πλαζ)

5

Αν το στυλ σου είναι rock, δεν χρειάζεται να το αλλάξεις για να βγεις στη πλαζ ή να πας στο νησί. Το rock είναι «hot» και το μόνο που έχεις να κάνεις για να πετύχεις άψογα το συγκεκριμένο look στην παραλία είναι να φορέσεις ένα
denim σορτς και ένα χαλαρό t-shirt!

Toi&moi beachwear

Μην φοβηθείς το οversized

6

Από την εμφάνισή σου στην παραλία δεν θα μπορούσε να λείπει η τσάντα. Προσπάθησε να βρεις μια τσάντα που θα ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα σου. Εμείς προτείνουμε oversized τσάντες σε μαύρο, μπλε ή άσπρο για κάθε στυλ. Δες τι ανακαλύψαμε στη Toi&moi!

Toi&moi beachwear

7

Μην φοβηθείς, λοιπόν, να πεις «ναι» σε μια μεγάλη τσάντα. Είναι μια «καυτή» τάση που θα δώσει μια stylish «πινελιά» σε κάθε σου look. Μην ξεχνάς, επίσης, ότι αποτελεί και μια απίστευτα βολική επιλογή καθώς σου επιτρέπει να παίρνεις στην παραλία όλα σου τα αγαπημένα σου gadget και προϊόντα ομορφιάς.

Toi&moi

Πού πας χωρίς τις εσπαντρίγιες σου;

8

Τα ρούχα και τα αξεσουάρ τα βρήκες, τι υποδήματα θα φορέσεις, όμως, φέτος στην παραλία; Οι επιλογές είναι πολλές, ωστόσο, οι fashion bloggers «δείχνουν» τις αγαπημένες μας εσπαντρίγιες!

Toi&moi

9

Άνετα και εντυπωσιακά, τα παπούτσια που «έκλεψαν» τις καρδιές μας, είναι συνυφασμένα με το Καλοκαίρι και δεν είναι τυχαίο που έχουν και φέτος την «τιμητική» τους! Η συμβουλή μας; Βρες τις εσπαντρίγιες που θα δώσουν έναν ethnic χαρακτήρα στις εμφανίσεις σου!

Toi&moi

Πέντε «must» κομμάτια για «hot» και στυλάτα κορίτσια, όπως εσύ. Δες κι εσύ τη συλλογή της Toi&moi, βρες τα fashion items που σου ταιριάζουν και εντυπωσίασε εύκολα στην παραλία!

#ΤoiMoiBEACHWEAR