New Designer Alert: Αυτό είναι το νέο ελληνικό brand μαγιό που πρέπει να γνωρίζεις

New Designer Alert: Αυτό είναι το νέο ελληνικό brand μαγιό που πρέπει να γνωρίζεις

Τα μαγιό Ekaterini V. είναι τόσο κομψά που τα θέλουμε ΌΛΑ!

Ένα νέο swimwear brand, που εισβάλλει δυναμικά στο χώρο του γυναικείου μαγιό, απολαμβάνοντας ήδη την απήχηση και την αποδοχή του γυναικείου κοινού. Στηρίζεται στην 40ετή εμπειρία οικογενειακής προϋπάρχουσας ελληνικής εταιρείας κατασκευής μαγιό, της οποίας χρησιμοποίησε το know-how, την υποδομή, αλλά και τους ανθρώπους της.


Γεννήθηκε αρχικά από την ανάγκη της σχεδιάστριας για βρει το ιδανικό μαγιό για εκείνη, που τελικά αποφάσισε να μην το κρατήσει για τον εαυτό της. Ελληνική κατασκευή, ελληνικός σχεδιασμός, έμπειροι Έλληνες τεχνήτες, χρησιμοποιώντας άριστα υλικά χαρίζουν ποιότητα στην κατασκευή, πολυτέλεια και αντοχή στο αποτέλεσμα.
Συνδυάζοντας την εμπειρία με την καινοτομία, η Ekaterini V. με εμμονή στην λεπτομέρεια σχεδιάζει μαγιό για τη γυναίκα που αγαπά και σέβεται το σώμα της και αναζητά το «luxury» σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής της.
Αντλώντας έμπνευση από την αρχιτεκτονική, τα ταξίδια, τους ανθρώπους, τα χρώματα του ελληνικού καλοκαιριού αλλά και του χειμώνα, δημιουργήθηκε η S/S Collection ’17 της Ekaterini V., η οποία αποτελείται από ολόσωμα και μπινίκι - strapless, one shoulder, highneck μαγιό - προσαρμοσμένα πάντα με σεβασμό στις ανάγκες και την καμπυλότητα του γυναικείου σώματος χωρίς υπερβολές και εξάρσεις.

 DSC1192
 DSC1582

Κάθε μαγιό είναι έχει τη δική του ιστορία, κάθε κομμάτι κατασκευάζεται ένα προς ένα από έμπειρα χέρια, κάθε γυναίκα έχει την ευκαιρία να το αναδείξει και να αναδειχθεί μέσα από αυτό.

Τα μαγιό της Ekaterini V. είναι ήδη διαθέσιμα μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.ekateriniv.com σε όλο τον κόσμο. Από το καλοκαίρι του 2018 τα σχέδια της Ekaterini V. θα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο.

Στόχος της Ekaterini V. είναι να αγαπηθούν τα σχέδια της όσο τα αγαπά εκείνη.