H PANDORA εμπνέει τις γυναίκες να εκφράσουν τη μοναδικότητά τους

H PANDORA εμπνέει τις γυναίκες να εκφράσουν τη μοναδικότητά τους

Η PANDORA, διεξήγαγε μια πρωτότυπη μελέτη στην οποία συμμετείχαν 7.000 γυναίκες από όλο τον κόσμο, θέλοντας να μάθει τι είναι αυτό που εμπνέει μια γυναίκα στην καθημερινότητά της!

Press release Do see the wonderful
Infographics


80% των γυναικών απάντησαν ότι εμπνέονται από τις φωτογραφίες άλλων γυναικών που γιορτάζουν τις μικρές ή μεγάλες «νίκες» της καθημερινότητάς τους.
53% απάντησαν ότι όχι μόνον δεν εμπνέονται, αλλά και βρίσκουν βαρετές τις κοινότυπες selfies που καθημερινά ανεβαίνουν στα social media! 1 στις 3 γυναίκες απάντησε πώς θέλοντας να πετύχει την «τέλεια» φωτογραφία χάνει την πολύτιμη στιγμή και 3 στις 4 γυναίκες εύχονταν να είχαν περισσότερο χρόνο μέσα στη μέρα τους για να απολαύσουν τις μικρές χαρές της ζωής.
Τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν ότι πολλές φορές οι «μαγικές» στιγμές στην καθημερινή ζωή μιας γυναίκας χάνονται, εξαιτίας των πιεστικών ρυθμών του σύγχρονου τρόπου ζωής. Έτσι, λοιπόν, η PANDORA θέλοντας να ενθαρρύνει τις γυναίκες να ακολουθούν το πάθος τους και να εκφράσουν το στιλ και την μοναδικότητά τους, τις προσκαλεί να γιορτάσουν ό,τι υπέροχο καθημερινά πετυχαίνουν με ένα παγκόσμιο project Φωτογραφίας.
Στις 19 Αυγούστου, Παγκόσμια ημέρα Φωτογραφίας, η PANDORA αποκαλύπτει το νέο project στο Instagram. Τρεις διεθνούς φήμης φωτογράφοι, η Sandra Semburg www.sandrasemburg.com, η Liz Sunshine www.streetsmith.com.au/people και η Meredith Jenks www.meredithjenks.com, αναλαμβάνουν να αναδείξουν την όμορφη, απλή και υπέροχη καθημερινότητα κάθε γυναίκας, μέσα από αυθόρμητες φωτογραφίες γυναικών που περνούν χρόνο με τα παιδιά τους, προπονούνται στο άθλημα της επιλογής τους ή διαλογίζονται.
Παράλληλα, προσκαλεί όλες τις γυναίκες να μοιραστούν αυθόρμητες φωτογραφίες της καθημερινότητάς τους στο Instagram με hashtag #DOSeeTheWonderful και tag @theofficialpandora, οι οποίες θα συμμετέχουν σε έναν online διαγωνισμό για την πιο αυθεντική και εμπνευσμένη φωτογραφία!
Περισσότερες πληροφορίες για την παγκόσμια καμπάνια της PANDORA «Do See The Wonderful», θα αποκαλυφθούν μαζί με την Autumn Collection 2017, στις 31 Αυγούστου. Μέχρι τότε, εμπνεόμαστε από τη μοναδικότητά μας και φωτογραφίζουμε τον αυθεντικό εαυτό μας!
@theofficialpandora #DOSeeTheWonderful

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το http://www.pandora.net/el-gr/universe και τη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook ή για τις online αγορές σας το www.pandorashop.gr