#followMI into a Blogger’s Lifestyle

#followMI into a Blogger’s Lifestyle

Οι 18 πιο αγαπημένες Ελληνίδες & Έλληνες fashion bloggers φωτογραφήθηκαν με τα νέα τους MIGATO, για το concept #followMI into a Βlogger’s Lifestyle.

Tο ιδιαίτερο concept της φωτογράφησης #followMI into a Bloggers Lifestyle αντανακλά στιγμές της καθημερινότητας ενός fashion blogger, σύμφωνα με την προσωπικότητα και το ιδιαίτερο στυλ του καθενός, και αποτελεί φυσική συνέχεια του πετυχημένου επικοινωνιακού concept της MIGATO #followMI, που προσκαλεί τους #migatolovers να μοιράζονται φωτογραφίες με τα αγαπημένα τους ΜΙGATO σχέδια στα social media, από όπου κι αν τους οδηγούν τα βήματά τους.

Οι bloggers επιμελήθηκαν οι ίδιοι το styling με τα αγαπημένα τους σχέδια από υποδήματα και τσάντες της συλλογής MIGATO AW17-18 και η φωτογράφηση πραγματοποιήθηκε κάτω από τις οδηγίες του γνωστού φωτογράφου Πάνου Γεωργίου, στον φωτεινό χώρο μίας ανακαινισμένης νεοκλασικής μονοκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας.

MIGATO followMI into a bloggers lifestyle detail copy

Στη φωτογράφηση #followMI into a Bloggers Lifestyle φωτογραφήθηκαν οι:

Κλαίρη και Βάσια Κοκκιοπούλου από το Fashion Has It

Εύη Μίλη από το Talking About F

Χάρης Καρυπίδης από το Fashion Attendant

Νατάσα Αντωνιάδου από το Nothing to Wear

Lia Igam από το Trends Control

Rachel Owiti από το Chic Glam Style

Φανή Παράβαλου από το FA-SSION

Σεβαστιάνα Κώστα από το Sevastiana Blog

Στρατούλα Νάσιουλα από το The Style Track

Άρτεμις Δημακοπούλου από το Art for Fashion

Ιωάννα Θεοδώρου από το IoannaMyWay

Γαβριήλ Νικολαΐδης από το Cool Artisan

Πηνελόπη Καπνουλά από το Fashion Architect

Νάνσυ Σπάθη από το Nansoumou

Στεφανία Μακροπούλου από το Not For Sale

Λαβίνια Σταθάκη από το Drums of Fashion

και η Ελένη Μπουγιουκλή από το Fashionell

Το μακιγιάζ των bloggers επιμελήθηκε επαγγελματίας make-up artist της ελληνικής εταιρείας καλλυντικών TommyG, με τη οποία η MIGATO συνεχίζει μια δημιουργική συνεργασία και αυτόν τον χειμώνα.



Οι φωτογραφίες των fashion bloggers με τα σχέδια της συλλογής MIGATO ΑW17-18 που επέλεξαν θα πρωταγωνιστήσουν στο επίσημο site και στα social media της εταιρείας, και τα σχέδια της φωτογράφησης θα είναι διαθέσιμα στο eshop της εταιρείας, στο link migato.com/shop-by-collection/bloggers-lifestyle