«H εποχή του ice skating» ξεκίνησε στη Βερόνα τον Οκτώβριο και η Intimissimi ευθύνεται για αυτό

Διονυσία Καλαποθαράκου
«H εποχή του ice skating» ξεκίνησε στη Βερόνα τον Οκτώβριο και η Intimissimi ευθύνεται για αυτό

Αν είσαι και εσύ fan των κινουμένων σχεδίων όπως και εγώ, έχει σίγουρα δεις την «Εποχή των Παγετώνων», ε η Intimissimi μας πήγε στη Βερόνα για να ζήσουμε κάτι παρεμφερές σε παγετώνα, αλλά στο πιο όμορφό του: την παράσταση ice skating - A Legend of Beauty -Intimissimi On Ice 2017.

«Ήταν μεγάλη τιμή για μένα να παρακολουθήσω το φετινό "Intimissimi On Ice". Tο show ήταν υπέροχο και συνδύαζε διαφορετικές πλευρές του χορού, της μόδας, της μουσικής και του πατινάζ στον πάγο. Εκτιμώ το brand "Intimissimi" για τα σοφιστικέ και fashion – forward κομμάτια που προτείνει. Ήταν ένα αξέχαστο βράδυ στην Ιταλία!», τάδε έφη Katie Holmes, μία από τις λαμπερές καλεσμένες τις Intimissimi που βρέθηκε στη Βερόνα στις αρχές του Οκτωβρίου για να παρακολουθήσει το εντυπωσιακό ice skating show. Και μία star που έχει κάτι κοινό με εμάς τις «θνητές»: δηλώνει fan των εσωρούχων της Intimissimi.

Aυτό το ταξίδι στην Βερόνα, λοιπόν, μας έκανε διπλό καλό: έδωσε την ευκαιρία στην υπογράφουσα να δει για πρώτη φορά show on ice και μάλιστα μέσα στην ιστορική Arena di Verona (κάτι σαν το Κολοσσαίο, αλλά στο πιο μικρό του) αλλά και να βρεθεί στα κεντρικά γραφεία της Intimissimi, βλέποντας πρώτη ολόκληρη την συλλογή με lingeries και homewear για τη σεζόν F/W 2017.
Kαι για να ξεκινήσουμε την ταξιδιωτική μας ανασκόπηση με χρονολογική σειρά, το πρώτο βράδυ μας στην πιο ρομαντική πόλη του ιταλικού Βορρά το περάσαμε βλέποντας «ένα αφιέρωμα στις γυναίκες, το ταλέντο και την ομορφιά», δηλαδή την παράσταση A Legend of Βeauty, ένα show που μεταμόρφωσε τη Βερόνα σε ένα διεθνές στάδιο χάρη στους ολυμπιονίκες και πρωταθλητές skaters, διάσημους τραγουδιστές και μουσικούς, exclusive guests, όπως η πρώην κυρία Cruz, Katie Holmes, και μία εκπληκτική δημιουργική ομάδα που φώτισε τη θρυλική Arena. Για πρώτη φορά, χάρη ανακαινισμένο στάδιο το κοινό απόλαυσε μια εμπειρία 360 μοιρών.

B08P8617

Tο show ξεκίνησε με μία φουρτουνιασμένη θάλασσα από όπου αναδύθηκε σε ένα κέλυφος, η Θεά Αφροδίτη έτοιμη να ξεκινήσει το ταξίδι της σε φανταστικούς κόσμους, ανάμεσα σε λίμνες γεμάτες κρίνα και φωτεινούς αστερισμούς, ένθερμες μάχες και videogames. Oλόκληρη η «Θεογονία του Ησιόδου» πέρασε μπροστά από τα μάτια μας μέσα από ένα σύγχρονο ύφος με βασικούς πρωταγωνιστές ολυμπιονίκες που προέρχονταν από κάθε άκρη της γης: η γιαπωνέζα πρωταθλήτρια Shizuka Arakawa, η πρώτη Ασιάτισσα που κέρδισε χρυσό μετάλλιο στο καλλιτεχνικό πατινάζ στους Ολυμπιακούς (Tορίνο 2006) και ήταν παγκόσμια πρωταθλήτρια ήδη από το 2004. Το ντουέτο από την Αμερική, Meryl Davis και Charlie White, νυν πρωταθλητές και νικητές ασημένιου και χάλκινου Ολυμπιακού μεταλλίου καθώς και 2 χρυσών και 2 ασημένιων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Το ντουέτο από τον Καναδά, Meagan Duhamel και Eric Radford, ασημένιοι oλυμπιονίκες το 2014 και νικητές 2 χρυσών και 2 χάλκινων μεταλλίων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ. Tο cast δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί χωρίς τον βασιλιά των spins (και κούκλο), τον Ελβετό Stephan Lambiel, ασημένιο μετάλλιο στο Τορίνο το 2006, δυο φορές χρυσός και δυο φορές χάλκινος παγκόσμιος πρωταθλητής.

Holmes Katie Ferragni Chiara Holmes Katie Ferragni Chiara DV1 2385
Bocelli Andrea Zara DV2 0619


H Katie Holmes και η Chiara Ferragni
Η μαγική ατμόσφαιρα αυτού του «παγωμένου» υπερθεάματος ολοκληρωνόταν αισθητικά από τα κοστούμια των πρωταγωνιστών που υπέγραφε η Chiara Ferragni. H «Blonde Salad» σχεδίασε ρούχα sexy, με αρχαιοελληνικές αναφορές αλλά και fashion forward στοιχεία, πλήρως εναρμονισμένα με τη μεταμοντέρνα προσέγγιση της Ελληνικής μυθολογίας και της κατάργησης των στερεοτύπων. Από sporty στολές αθλητών ράγκμπι μέχρι ρομαντικά –και ημιδιάφανα- αέρινα φορέματα, η Chiara «έπλεξε» με τον καλύτερο τρόπο την φιλοσοφία των Intimissimi lingeries με το ύφος του συγκεκριμένου ice skating show.

Ο Αndrea Bocelli
To μουσικό clue της βραδιάς; H εμφάνιση του μοναδικού Andrea Bocelli, ο οποίος υπήρξε η φωνή της παράστασης. H επιστροφή του στην Arena της Βερόνα, το θέατρο με την καλύτερη ακουστική στον κόσμο, ήταν περισσότερο από πολυαναμενόμενη κι επιβεβαίωσε τις προσδοκίες ότι το A Legend of Beauty θα είναι μία καθ’ όλα made in Italy παραγωγή που ανεβάζει κι άλλο ψηλά τον πήχη των εντυπωσιακών shows.


Την άλλη μέρα βρεθήκαμε στα κεντρικά γραφεία της Intimissimi, φορέσαμε τις κορώνες μας σαν γνήσιες «Queens» και είδαμε πρώτες όλα τα lingerie trends της επόμενης σεζόν. Dark floral μοτίβα, αισθησιακές διαφάνειες, bodysuits με cut outs και sleepwear σε γκρι, γήινες, μπορντό και μαύρες αποχρώσεις, μας έδωσαν ένα hint για το τι θα φορεθεί τον χειμώνα που έρχεται γοργά. Επίσης η αίθουσα με τα βασικά μαύρα κομμάτια, στην οποία θα βάζαμε τίτλο «Back to the Basics» μας έκανε να θέλουμε να αποκτήσουμε δέκα διαφορετικά μαύρα κορμάκια.. χθες!

Mέχρι να τα αγοράσουμε όλα, να τα φορέσουμε ως βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, αλλά και ως εσώρουχα. Μέχρι να ξαναπαρακολουθήσουμε υπερθέαμα στον πάγο. Μέχρι να ξαναταξιδέψουμε στη Βερόνα για να ανακαλύψουμε την επόμενη Intimissimi συλλογή, αυτή ήταν μετά βεβαιότητας, η πιο εντυπωσιακή εμπειρία που είχαμε ποτέ, συνδυάζοντας «κρύες νύχτες» και «καυτά πρωινά». Ευχαριστούμε Intimissimi!