Sweat(er) November: 3 Αttrattivo σύνολα με πουλόβερ για να αποχαιρετήσεις κομψά το φθινόπωρο

Sweat(er) November: 3 Αttrattivo σύνολα με πουλόβερ για να αποχαιρετήσεις κομψά το φθινόπωρο

Kαι ζεστά και στυλάτα. Α ναι, και για να κερδίσεις ένα από αυτά παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό μας.

Στην δραματική κομεντί του Pat O'Connor, «Γλυκός Νοέμβρης» (aka Sweet November) η ιστορία είναι απλή και τρυφερή και οι πρωταγωνιστές, Keanu Reeves και Charlize Theron, ενσαρκώνουν με απόλυτη επιτυχία το συναισθηματικό αρχέτυπο του «αγόρι ακατάλληλο για σχέσεις-γνωρίζει κορίτσι ακόμα πιο ακατάλληλο-ερωτεύονται με πάθος-η ζωή τους χωρίζει με τον πιο τραγικό τρόπο». Πριν όμως προλάβουν να μας κάνουν να κλάψουμε μας έχουν χαρίσει ρομαντικά ενσταντανέ, καλοφωτισμένα πλάνα, και cozy χειμερινά σύνολα στηριγμένα στην άνεση και στην «ιδιωτικότητα» που προσφέρουν στα looks μας τα πουλόβερ. Με αυτή την γλυκιά προδιάθεση και την ανάγκη για έμπνευση και τρυφερότητα ακόμα και στις πιο απλές, καθημερινές μας εμφανίσεις, επισκεφθήκαμε το κατάστημα attrattivo στο Athens Metro Mall και βυθιστήκαμε σε έναν κόσμο τόσο στυλάτο και «ζεστό» που θα μπορούσε άνετα να είναι σκηνικό μιας Χολιγουντιανής παραγωγής.

Ζακάρ πλεκτά, εντυπωσιακές μονοχρωμίες στην απόχρωση της μέντας και του κόκκινου κρασιού, σχέδια με πλεξούδες, cropped και οversized πουλόβερ που συνδυάσαμε με μεγάλη ευκολία με flare jeans, tweed παντελόνες αλλά και δερμάτινες jupes-culottes. Στην ζωή τα πιο ωραία πράγματα γίνονται με τον πιο απλό τρόπο. Στην γκαρνταρόμπα μας τα πιο ευφάνταστα σύνολα δημιουργούνται με τα πιο basic κομμάτια. Στις ταινίες τα πιο συγκινητικά φινάλε εμπεριέχουν μέσα τους τόνους κλισέ αναφορών. Και κάπως έτσι η ζωή αντιγράφει την τέχνη και το ανάποδο… Έτσι, λοιπόν, με cozy, κινηματογραφική διάθεση και απεριόριστη όρεξη για shopping ξεχωρίσαμε τρία total looks attrattivo με βασικό πρωταγωνιστή τα πουλόβερ από της συλλογή F/W 2017-18 και διαλέξαμε το αγαπημένο μας, το οποίο μπορεί να γίνει δικό σου παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό μας. Σου αρέσουν τα κομμάτια με retro 80s διάθεση, τα sexy κόκκινα που είναι μεγάλο trend για φέτος ή οι girly παστέλ αποχρώσεις; Όποιο και αν είναι το στυλ σου θα βρεις αυτό που θα ντύσει τις μέρες σου και θα ζεστάνει την καρδιά σου αυτόν τον Νοέμβριο που μόλις ξεκινά! Ηint: Η attrattivo θα σου χαρίσει και το δικό μας αγαπημένο το οποίο θα μάθεις ευθύς αμέσως ποιο είναι… τα ρα τα ταν!

LP1 8663
LP1 8682
LP1 8709
LP1 8714
LP1 8552
LP1 8561


Old fashion vibes
Kαι ξεκινάμε κατευθείαν με τον νικητή στον διαγωνισμό της καρδιάς μας! Το φαρδύ πουλόβερ με τα «παλιομοδίτικα σχέδια» είναι το must have item της σεζόν και το έχουμε συνδυάσει με ένα nerdy, γκρι παντελόνι καμπάνα και με μία καφέ ζώνη. Η τυχερή που θα κερδίσει τον διαγωνισμό που κάνει η attrattivo μέσα από το site μας θα κερδίσει ολόκληρο το σύνολο και θα δώσει μία retro 80s νότα στο φθινόπωρό της. Λιγότερο καταθλιπτική από αυτή που έδινε η Theron στην ταινία, περισσότερο φωτεινή και αισιόδοξη.


Preppy chic
Μπορεί ο καιρός στην Ελλάδα, ακόμα και το φθινόπωρο, να μην θυμίζει σε τίποτα τις κρύες πόλεις της Βόρειας Ευρώπης ή το βροχερό Λονδίνο, αλλά η σοφιστικέ αυστηρότητα των casual συνόλων μπορεί να αποδοθεί με τον πιο εκλεπτυσμένο τρόπο και στην χώρα μας αυτή τη εποχή. Λευκό πουκάμισο με μαύρο «παπιγιόν» μέσα από μαλακό πουλοβεράκι σε mint απόχρωση και σκούρο, μπλε, jean, παντελόνι καμπάνα. Ό,τι πιο chic μπορούσαμε να σκεφτούμε εμείς –και η attrattivo- για τις βόλτες σου στους δρόμους της πόλης τον Νοέμβριο.


Sensual Spirit
Βάλε στο στυλιστικό μπλέντερ μία δόση από μοχέρ, cropped πουλοβεράκι, μία δερμάτινη, κοντή παντελόνα και (προεραιτικά πάντα: ένα καλσόν-δίχτυ) και έχεις τη μυστική συνταγή για το πιο sexy, καθημερινό σύνολο της σεζόν. Ποιος είπε ό,τι τα πουλόβερ είναι ιδανικά μόνο για ρομαντικές εμφανίσεις; Aπογείωσε το σεξαπίλ σου αβίαστα και φυσικά, σαν πρωταγωνίστρια μίας καλογυρισμένης Χολιγουντιανής παραγωγής.


Εμείς διαλέξαμε το δικό μας αγαπημένο sweater look και το βρίσκεις πάνω, πρώτο-πρώτο στην ανάλυση των ιδανικών φθινοπωρινών εμφανίσεων! Τώρα σου δίνουμε την ευκαιρία να το αποκτήσεις και εσύ παίρνοντας μέρος στον πιο στυλάτο διαγωνισμό της σεζόν! Για να δεις πως όλα τα πράγματα στη μπορούν να έχουν «Happy End» δήλωσε συμμετοχή τώρα και καλή επιτυχία!
Sweater Season is On!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τα:

https://www.attrattivo.gr/el/

https://www.facebook.com/attrattivo

https://www.instagram.com/attrattivo_official/