Αυτά τα ρούχα πρέπει να αποφύγεις γιατί πολύ απλά... σε παχαίνουν!

Αυτά τα ρούχα πρέπει να αποφύγεις γιατί πολύ απλά... σε παχαίνουν!

Υπάρχουν συγκεκριμένα κομμάτια που δεν προσθέτουν «πόντους στυλ», αλλά πόντους στη σιλουέτα σου και αυτά καλό είναι να λέγονται.

Έχουμε γράψει πολλές φορές για ρούχα που κολακεύουν τη σιλουέτα σου, που τονίζουν τον σωματότυπό σου, που αναδεικνύουν τις καμπύλες σου και «κρύβουν», ενδεχομένως, ατέλειες και περιττά κιλά. Δεν έχουμε γράψει ποτέ όμως για τις στυλιστικές παγίδες που υπάρχουν εκεί έξω (στην αγορά δηλαδή) αλλά και μέσα στο ίδιο μας το σπίτι (κρεμασμένα στην ντουλάπα μας). Πολλά ρούχα αντί να σε κάνουν να δείχνεις πιο λεπτή, ή έστω να περιγράφουν με ακρίβεια το πώς είσαι στην πραγματικότητα, σε παχαίνουν και αυτό ήρθε ο καιρός να σταματήσεις. Δεν χρειάζεται να φοράς παντελόνια που δείχνουν τις γάμπες σου πιο τροφαντές λόγω του μήκους τους, ούτε φορέματα που διαγράφουν ένα μικρό πρήξιμο που μπορεί να έχεις στην κοιλιά σου.
Το σημαντικό με τα ρούχα που φοράμε, όποια και αν είναι αυτά, είναι να μπορούμε να βγάλουμε στην επιφάνεια τον καλύτερο εαυτό μας, όχι μία υποδεέστερη, μέτρια εκδοχή μας. Γι’ αυτό σου παρουσιάζουμε αναλυτικά στην παρακάτω gallery τα 7 είδη ρούχων που ίσως χρειάζεται αν σκεφτείς σοβαρά να αποβάλλεις μια για πάντα από την γκαρνταρόμπα σου αν δεν θες να φαίνεσαι πιο παχουλή ενώ δεν έχεις πάρει γραμμάριο. Τα ρούχα που μας παχαίνουν τα θεωρούμε εχθρούς μας και ο πόλεμος εναντίον τους μόλις ξεκίνησε!

1456233553 1455219270 download