Τα ιδιαίτερα αξεσουάρ που αναβαθμίζουν το στυλ κάθε γυναίκας

Τα ιδιαίτερα αξεσουάρ που αναβαθμίζουν το στυλ κάθε γυναίκας

Τα ρολόγια της JCou είναι ιδανική ιδέα για χριστουγεννιάτικα δώρα

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στη σημασία των αξεσουάρ, που μπορούν εύκολα και γρήγορα να αναβαθμίσουν κάθε μας εμφάνιση. Ένα ρολόι, για παράδειγμα, χαρίζει προσιτή πολυτέλεια και κάνει κάθε γυναίκα να μοιάζει κομψή και περιποιημένη. Είναι ένα πραγματικό κόσμημα, το οποίο μπορούμε να φοράμε καθημερινά, καθώς αποτελεί το απόλυτο κομμάτι που αντανακλά το στυλ μας και «μεταμορφώνει» σε… δευτερόλεπτα ακόμα και τις πιο απλές εμφανίσεις!

Τις γιορτινές αυτές ημέρες αποτελεί το ιδανικό δώρο, που θα εντυπωσιάσει τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Είναι όμως και αγορά στην οποία αξίζει να επενδύσεις και εσύ η ίδια, επιλέγοντας ανάλογα με το γούστο σου αλλά και τη διαχρονικότητα κάθε ρολογιού. Συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας επιλογές, για να πάρεις ιδέες για τα πιο λαμπερά δώρα των Χριστουγέννων!

Μέτρα τις πιο «πολύτιμες» στιγμές σου με το JCou Belle Epoque Collection JU17020-3

JU17020 3

Το αδιάβροχο ρολόι JCou Belle Epoque Collection JU17020-3 με ατόφιο ατσάλινο χρυσό μπρασελέ και ασημί καντράν αποτελεί μία chic επιλογή που θα στολίσει το χέρι σου και θα χαρίσει διακριτική λάμψη σε κάθε σου εμφάνιση! Η τιμή του ανέρχεται στα 159 ευρώ.

Το JCou Eclipse Collection JU17021-5 είναι η επιτομή της κομψότητας

JU17021 5

Το JCou Eclipse Collection JU17021-5, είναι το «must have» αξεσουάρ της σεζόν. Το δερμάτινο μαύρο λουράκι του και το ασημί καντράν είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και θα αναδείξουν τις καθημερινές σου εμφανίσεις! Είναι αδιάβροχο, διαθέτει διπλή ένδειξη ώρας και κοστίζει 179 ευρώ.

Το JCou Galaxy Collection JU17029-4 είναι η πιο hot επιλογή

JU17029 4

Πες «ναι» στο «πράσινο» και σε μία πολύ ιδιαίτερη επιλογή, που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Το ρολόι JCou Galaxy Collection JU17029-4 από ατσάλινο χρυσό μπρασελέ και πράσινο καντράν είναι η πιο chic επιλογή, που θα επέλεγε κάθε βασίλισσα. Είναι αδιάβροχο, αναλογικό, διαθέτει ένδειξη ημέρας, ημερομηνίας, καθώς και διπλή ένδειξη ώρας και κοστίζει μόλις 159 ευρώ.

Περισσότερα JCou ρολόγια για να κάνεις τα πιο όμορφα γιορτινά δώρα σε φίλες, συγγενείς και συναδέλφους θα βρεις στην επίσημη σελίδα της Timecenter. Φέτος, τα Χριστούγεννα βρες αφορμές για να κάνεις εκπλήξεις, να σκορπίσεις χαρά στους αγαπημένους σου και να μοιραστείς μαζί τους τις πιο όμορφες στιγμές!