H Irina Shayk έκανε πασαρέλα με ένα ρομπότ για το show του Philipp Plein

H Irina Shayk έκανε πασαρέλα με ένα ρομπότ για το show του Philipp Plein

Δεν σου θυμίζει όλο αυτό κάποια σκηνή από το «Transformers»;

Το fashion show του Philipp Plein, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με πιο φαντασμαγορικό τρόπο. Όχι μόνο «μεταμόρφωσε» μία βιομηχανική ζώνη στο Brooklyn, η οποία ανήκει στο Πολεμικό Ναυτικό των Η.Π.Α., αλλά ξεκίνησε και την φουτουριστική επίδειξή του για τη σεζόν F/W 2018-19, με την Irina Shayk να βγαίνει μέσα από ένα διαστημόπλοιο παρέα με ένα ρομπότ.

https://www.instagram.com/p/BfDIELTlLj_/
GettyImages 916869384

Και δεν μιλάμε για ένα απλό ρομπότ. Μιλάμε για ένα «έργο τέχνης» το οποίο έμοιαζε σαν μέλος του cast της τελευταίας ταινίας «Transformers». Αυτό υπερυψώθηκε πάνω από την Shayk, αλλά αμέσως πάτησε ξανά γερά στο έδαφος και κατόρθωσε να περπατήσει μαζί της στο διάδρομο. Μαζί με το ψεύτικο χιόνι που κάλυπτε το catwalk, ολόκληρο το show απέπνεε μία εντελώς κινηματογραφική αισθητική.

Μετά από αυτή την extravagant επίδειξη μόδας, ο Plein είπε στο BBC: «Ένα fashion show είναι λίγο σαν μία ‘επιτυχημένη’ κηδεία. Εργάζεσαι σκληρά εδώ και αρκετούς μήνες για να την οργανώσεις και στη συνέχεια τη στιγμή που αποκαλύπτεις τη συλλογή στο κοινό, αυτό το project ‘πεθαίνει’ και πρέπει να αρχίσεις να δουλεύεις πάνω σε κάτι νέο. » Αν και η τελευταία του επίδειξη, εμπνευσμένη από τα UFOs και τη ζωή σε άλλους πλανήτες θα είναι δύσκολο να ξεχαστεί ότι και να σκεφτεί αυτό ο καινοτόμος δημιουργός για τη συνέχεια!
Δες επίσης: Best Dressed Of The Week: Ψήφισε την πιο καλοντυμένη star της εβδομάδας