In the mood for shopping: Βρεθήκαμε στην attrattivo, μας «έπιασε η άνοιξη» και ψωνίσαμε τα πάντα

Διονυσία Καλαποθαράκου
In the mood for shopping: Βρεθήκαμε στην attrattivo, μας «έπιασε η άνοιξη» και ψωνίσαμε τα πάντα

Και δεν ντρεπόμαστε να το πούμε! Καμία αλλεργία αυτήν τη σεζόν, μόνο ψώνια!

LP1 4280
LP1 4192
LP1 4243
LP1 4250
LP1 4212
LP1 4207
LP1 4161

«Holds us like a phantom, touches like a breeze, shines its understanding, see the moon smiling…» έτσι ξεκινάει το «Silent Spring», ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά τραγούδια των Radiohead το οποίο έπαιζε στο repeat στο αμάξι μου πηγαίνοντας προς το κατάστημα attrattivo στο Smart Park.

Και με έκανε να σκεφτώ δύο πράγματα: πρώτον ότι έχουν τραγούδι με τον ίδιο τίτλο και οι Massive Attack, αλλά αυτό είναι θέμα που χρήζει ανάλυσης σε διαφορετικού τύπου άρθρο και δεύτερον πως δεν υπάρχει κάτι πιο αναζωογονητικό, τόσο για την εικόνα όσο και για την αυτοπεποίθηση σου, από το να πας για ψώνια μία τέτοια ηλιόλουστη ανοιξιάτικη μέρα… «η λάμψη είναι κατανοητή» άλλωστε, το λέει και ο Thom Yorke.

Kαι η «ανάγκη για αυτήν» έρχομαι να προσθέσω εγώ. Φτάνοντας στο attrattivo «βούτηξα σε έναν ωκεανό» στυλιστικών επιλογών τόσο ξεχωριστών που δεν μπορούσα να επικεντρωθώ σε ένα μόνο στυλ ρούχων. Από σοφιστικέ blazers σε δυναμικές κόκκινες αποχρώσεις, μέχρι ρομαντικές floral midi φούστες και από fashion forward pyjama sets, σε sundresses σε ίσια γραμμή, στο κατάστημα attrattivo μπορείς να βρεις όχι μόνο ό,τι χρειάζεσαι για να είσαι καλοντυμένη όλη την ημέρα, αλλά και ό,τι δεν ήξερες καν ότι μπορεί να θες. «Οι ανάγκες, άλλωστε, είναι κάτι που δημιουργούμε» όχι;
Mao Colar Dress

Kαι εμένα μου δημιουργήθηκε μία τεράστια ανάγκη να αποκτήσω αυτό το κομψό, midi, wrap φόρεμα που βγαίνει σε μπλε και burgundy απόχρωση και έχει την πιο καλαίσθητη λεπτομέρεια της σεζόν: ένα mao γιακά. Ένα statement piece που δεν χρειάζεσαι κανένα κόσμημα για να το αναδείξεις, αρκεί να το φορέσεις με ένα ζευγάρι chunky πέδιλα (αν θες να του δώσεις ένα εκκεντρικό twist) ή με απλές μαύρες γόβες (αν επιμένεις κλασικά). Από την στιγμή που το απέκτησα και το φόρεσα με έχουν ρωτήσει ήδη από πού το πήρα. Και ας είμαστε ειλικρινείς αυτήν τη «δημοσιότητα» θέλουμε για τα ρούχα μας.

Floral Set

Δύο κομμάτια, μία cropped παντελόνα και ένα κρουαζέ μπλουζάκι, που αν φορεθούν ξεχωριστά δίνουν μία ανοιξιάτικη νότα στο look μας, αλλά αν τα βάλει μαζί απογειώνουν την εμφάνισή σου. Τα pyjama sets, άλλωστε, είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν S/S 2018 και πρέπει να προσθέσεις άμεσα ένα τέτοιο από τα attrattivo στην γκαρνταρόμπα σου, όπως έκανα εγώ με αυτό σε σιέλ, λουλουδάτο μοτίβο. Με ένα ζευγάρι nude πέδιλα, αλλά και με sneakers και ένα oversized denim μπουφάν είσαι in fashion χωρίς να έχεις κάνει τίποτα το επιτηδευμένο.

Polka Dot Jumpsuit

Τη συγκεκριμένη ολόσωμη φόρμα δεν την λάτρεψα μόνο εξαιτίας του εκλεπτυσμένου, πουά σχεδίου της που παραπέμπει σε patrician chic εμφανίσεις, ούτε επειδή ήταν ό,τι πιο άνετο έχω φορέσει εδώ και καιρό χωρίς να είναι υπερβολικά loose και «να χάνει» τη γραμμή της. Την λάτρεψα λόγω της πολυμορφικότητάς της. Την φοράς το πρωί με jean, αμάνικο γιλέκο και ζώνη με διπλή αγκράφα και το βράδυ με biker jacket και πέδιλα και είσαι super stylish 24 ώρες το 24ωρο.

gif 600x600px
LP1 4187



Και αυτό το ζεστό πρωινό του Μαρτίου τελείωσε το ίδιο όμορφα όπως ξεκίνησε. Όχι με λατρεμένες μελωδίες αλλά με νέα attrattivo ρούχα που πρόκειται να αγαπηθούν τόσο, όσο και τα τραγούδια των Radiohead. Και να αποκτήσουν μία πολύ πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά και στην γκαρνταρόμπα μου. «Shines its understanding»… after all.

Δες επίσης: Η attrattivo γίνεται 30 και το γιορτάζει όλο το χρόνο!