Η νέα συλλογή ρούχων αυτού του ελληνικού brand μας έκανε να «ανθίσουμε»

Διονυσία Καλαποθαράκου
Η νέα συλλογή ρούχων αυτού του ελληνικού brand μας έκανε να «ανθίσουμε»

Η S/S 2018 collection του brand ANTHÉ είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό θα δεις αυτήν την άνοιξη.

1149
1246
536

Η «Ανθή» (aka Anthe) είναι ένας πολύ μικρός φυσικός δορυφόρος του πλανήτη Κρόνου. Βρίσκεται ανάμεσα στις τροχιές του Μίμα και του Εγκέλαδου. Είναι επίσης γνωστός ως Κρόνος XLIX (Saturn XLIX) και πήρε το όνομά του από την Ανθή, μία από τις κόρες του Αλκυονέα. Όλα αυτά σε ό,τι αφορά την αστροφυσική και τη μυθολογία, γιατί όταν καταπιανόμαστε με ζητήματα μόδας μόνο μία Ανθή ξέρουμε και αυτή είναι το γυναικείο fashion brand ρούχων και κοσμημάτων, ANTHÉ collection.

Η συλλογή τους για τη σεζόν S/S 2018 είναι εμπνευσμένη από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και την επέκτασή του στην Ανατολή. Το όνομά της; «Hellenistic Age», δηλαδή «Ελληνιστική Περίοδος» (323 - 30 π.Χ.). Πώς αποτυπώνεται όμως στη μόδα ό,τι αφορά την ελληνική και τη ρωμαϊκή ιστορία μετά το Β’ Καρχηδονιακό πόλεμο; Με εντυπωσιακά χρώματα σε μπορντό, ασημί, χρυσούς και κίτρινους, μαύρους και γκρι τόνους.

Με κεντημένες λεπτομέρειες και μεταξωτά υφάσματα.Τα φορέματα της νέας ANTHÉ collection είναι αέρινα και εντυπωσιακά με πτυχώσεις, cut outs, αρκετά κορδόνια και μοναδικά σχέδια. Οι φούστες είναι girly και ρομαντικές, ενώ τα κιμονό με τα τεράστια κρόσσια και τα τολμηρά V, είναι αδιαμφησβήτητα το statement κομμάτι του καλοκαιριού. Όσο αφορά τα κοσμήματα του brand ξεχωρίσαμε τα λαμπερά, σφυρήλατα σκουλαρίκια, τα minimal δαχτυλίδια από ασήμι 925, αλλά και κομμάτια της καινούργια σειράς από χρυσό 9 καρατίων και design αστεριών, στο πιο hot jewelry trend της σεζόν. Μία συλλογή που κυριολεκτικά (και μεταφορικά) θα σε κάνει να «ανθίσεις).

Ιnfo: www.anthe.gr
Δες επίσης: Πέντε απαράβατοι στυλιστικοί κανόνες για εσένα που θα πας σε γάμο την άνοιξη