Festive Looks: H Tezenis σου δίνει τον ρυθμό του καλοκαιριού

Διονυσία Καλαποθαράκου
Festive Looks: H Tezenis σου δίνει τον ρυθμό του καλοκαιριού

... και σε ταξιδεύει -στυλιστικά- στα σπουδαιότερα μουσικά φεστιβάλ του πλανήτη.

giizeleoliveira
mafaldacastro3

Aπό την Καλιφόρνια και το Coachella έως την Ισπανία και το Sonar, οι προορισμοί του στυλ για το 2018 δεν περιλαμβάνουν catwalks και αυστηρό background αλλά indie και ηλεκτρονικούς ρυθμούς, μεγάλα stages και χορό από την ώρα που δύει ο ήλιος… μέχρι και την ανατολή του.

Τα ρούχα και τα εσώρουχα Tezenis συντροφεύουν τα πιο cool κορίτσια στα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ της άνοιξης και του καλοκαιριού και συνεχίζουν να συμπορεύονται με τον κόσμο της μουσικής, με τον πιο stylish τρόπο. Το αγαπημένο μας brand συνδέεται με τα top music festivals ανά τον κόσμο όπου καταγράφει τα τελευταία looks και trends των πιο διάσημων influencers. Το Coachella, το Sonar, το Nos Alive και το Tommorowland είναι η νέα πασαρέλα για τους insiders της μόδας με τους οποίους συνεργάζεται το brand εδώ και αρκετές σεζόν, με αποτέλεσμα να έχει καθιερωθεί το festival look ως mοst wanted για τους «καλοκαιρινούς» μήνες.

1WA886 9012 0001 F
pixielott
1MT629 5761 0017 F
1SB1198 5761 0009 F

Bohemian Chic
Πρώτη στάση: Coachella Valley Music and Arts Festival (13-15 Aπριλίου και 20-22 Απριλίου), το μεγαλύτερο μουσικό event της χρονιάς μόλις ολοκληρώθηκε και ο κόσμος πλέον δεν μιλάει μόνο για την επαναμφάνιση των Destiny’s Child και την καταπληκτική performance της Beyoncé και του Eminem, αλλά και για τις boho cool εμφανίσεις των πιο ωραίων κοριτσιών στο ακροατήριό τους. Zακάρ κεντήματα, macramé και πολύχρωμες πέρλες και η σειρά «Psycho-tropical» που αποκαλύπτει την άγρια ομορφιά της φύσης με μια απτική και αισθητική πρακτικότητα που συνδυάζεται άψογα με τον online κόσμο, για μια 360o «Phygital» εμπειρία.

Εlectro Vibes
Η περιοδεία της Tezenis θα συνεχιστεί και στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για την επόμενη μεγάλη μουσική σκηνή: αυτή της Βαρκελώνης και του Sonar Festival. To φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής πραγματοποιείται στην Καταλανική πρωτεύουσα 14 με 16 Ιουνίου και είναι ο 2ος χρόνος που η Tezenis θα παρευρίσκεται στο φεστιβάλ, ως επίσημος χορηγός, με ένα ειδικό αφιερωματικό stand.

Ιndie Mοοd
Tο summer dream της Tezenis όμως δεν σταματά εδώ. Το brand θα έχει ένα αφιερωματικό stand για πρώτη φορά και στο Nos Alive, στο indie, εναλλακτικό rock festival της Πορτογαλίας το οποίο γίνεται στην καρδιά του καλοκαιριού, 12 με 14 Ιουλίου. Η special συλλογή της εταιρίας που είναι αφιερωμένη στα μουσικά festival θα φορεθεί από τους πιο cool influencers και εμείς απλά ανυπομονούμε να δούμε τα looks που θα δημιουργήσουν για να εμπνευστούμε και για τις δικές μας καλοκαιρινές εμφανίσεις.

Rock Spirit
Tέλος, το Tomorrowland στο Βέλγιο, 27 με 29 Ιουλίου, θα είναι ο στιλιστικός-μουσικός, «επίλογος» και ο φεστιβαλικός προορισμός που θα κλείσει τη σεζόν με τον πιο κομψό και ευφάνταστο τρόπο.

maffashion2

Ζήσε και εσύ αυτή την εμπειρία μέσα από την Tezenis, μπες στον ρυθμό της, και παρακολούθησε αυτό το web-diary με μουσικές περιπέτειες γεμάτες στυλ για ένα αξέχαστο καλοκαίρι. Γιατί η μόδα με τη μουσική δεν είναι απλά δύο τέχνες που βαδίζουν παράλληλα, αλλά «δύο κολλητές φίλες» που μπορούν να κάνουν τα πάντα μαζί. Και η Tezenis φαίνεται ότι το γνωρίζει καλά αυτό.