«Βάλε το κόκκινο φουστάνι»… ή το πουά ή το εμπριμέ

Διονυσία Καλαποθαράκου
«Βάλε το κόκκινο φουστάνι»… ή το πουά ή το εμπριμέ

Ή το ριγέ ή το floral, αναλόγως ποιο ‘ALE hot κομμάτι θα επιλέξεις για να υιοθετήσεις τα επικρατέστερα trends της σεζόν.

KAPL3726
5207251006286 2 1
5206987932982 1 2
5206987966109 1 2
5206987973480 1
5206987970137 1
DSC 2305

O Yves Saint Laurent, ο σχεδιαστής μερικών από των εμβληματικότερων φορεμάτων στην ιστορία της μόδας ανάμεσα τους και του «Mondrian dress», είχε πει κάποτε πως το «σπουδαιότερο πάνω σε ένα φουστάνι είναι η γυναίκα που το φοράει». Και σήμερα, σχεδόν 60 χρόνια μετά, δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο. Η κάθε μία από εμάς είναι τόσο μοναδική που θα φορέσει το ίδιο ρούχο με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο και το προσωπικό της, απαράμιλλο στυλ.

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν συγκεκριμένες τάσεις κάθε σεζόν, μέσα από τις οποίες καλείσαι να επιλέξεις ποιες θέλεις να εφαρμόσεις στην καθημερινότητά σου και να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου. Τα trends για το αγαπημένο ρούχο, το δικό μας και του Yves, του φορέματος, είναι πέντε για αυτή την εποχή και αποτυπώνονται όλες στη νέα συλλογή ρούχων ‘ALE SS 2018. Ανακάλυψέ τα και βρες αυτό που σου ταιριάζει… πιθανότατα και τα πέντε από αυτά!
Σχολή Ναυτικών Δοκίμων (Ριγέ)

Αλλά όχι στην παραδοσιακή επιλογή του μπλε-λευκού αλλά σε ένα εκρηκτικό μπορντό μοτίβο που αναδεικνύει τις μαυρισμένες επιδερμίδες. Το midi κόψιμό του το κάνει ιδανικό για όλη την ημέρα καθώς μπορεί να φορεθεί από το πρωί, με sneakers και αθλητικά, μέχρι το βράδυ με πέδιλα και εσπαντρίγιες.
Dots and Dashes (Πουά)

Oι retro lovers θα αγαπήσουν αυτό το ρούχο! Το ασπρόμαυρο ντεσέν του και το μήκος του που σταματάει στη μέση της γάμπας το καθιστούν τη Νο 1 επιλογή για 60s chic εμφανίσεις. Μας φανταζόμαστε ήδη με κόκκινο κραγιόν και ψηλή αλογοουρά, να το φοράμε στις διακοπές μας… ή στις βόλτες μας στο κέντρο της πόλης.
Βοτανικός Κήπος (Floral)

Ποιος είπε ότι τα λουλουδάτα μοτίβα απευθύνονται αποκλειστικά σε υπερευαίσθητες, ρομαντικές ψυχές; Tα floral prints είναι μία από τις πιο «δυνατές» τάσεις της σεζόν και αυτό το κομμάτι είναι passe-partout. Μπορείς να το βάλεις ανοιχτό με jean shorts από μέσα και να δημιουργήσεις ένα super sexy σύνολο, αλλά και κλειστό μέχρι το λαιμό με καφέ σανδάλια ή oxfords για preppy οutfits.
Αbstract Αrt (Εμπριμέ)

Σε Chinese κόψιμο και γραμμή κιμονό, φόρεσέ το με μακριά και πολλά χρυσά κολιέ για να δώσεις μία ethnic νότα στην καθημερινότητά σου. Ένα statement ρούχο που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε όλα τα επίσημα καλέσματα της σεζόν λόγω της βολικής γραμμής του και του fashionable σχεδίου του.
Red Sparrow (Κόκκινο)

Μην υποτιμάς τη δύναμη της μονοχρωμίας, ειδικά στην κόκκινη εκδοχή της. Δεν θέλουμε να αναπαράγουμε τα κλισέ αλλά ναι αυτό το φόρεμα είναι στο χρώμα του πάθους, της έντασης, του έρωτα… και του καλοκαιριού. Και γι’ αυτό το θέλουμε «κολασμένα»!

Αν έχεις βρεις το στυλ σου σε μία από τις παραπάνω τάσεις της 'ALE για φέτος… δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν πάλι το έχεις βρει σε όλες, όπως εμείς, τότε ναι… καλό είναι να αρχίζεις από τώρα να ετοιμάζεις την shopping list σου γιατί το καλοκαίρι αναμένεται να είναι μακρύ… και φωτεινό και πολύ πολύ στυλάτο!
Δες όλη τη συλλογή 'ALE Spring/Summer '18 εδώ