Τρεις λόγοι για να νιώθεις άνετα με το σώμα σου πριν βγεις στην παραλία

Τρεις λόγοι για να νιώθεις άνετα με το σώμα σου πριν βγεις στην παραλία

Γίνε η πιο χαρούμενη εκδοχή του εαυτού σου.

Το καλοκαίρι μπορεί να είναι μια… ανάσα μακριά, όμως εσύ πόσο έτοιμη νιώθεις για αυτό; Μπορεί η όρεξη για καλοκαιρινούς έρωτες, ατελείωτες ώρες στην παραλία μόνο με ένα μαγιό και μια πετσέτα, και βόλτες στη Χώρα του αγαπημένου σου νησιού, να είναι μεγάλη, αλλά πάντα κάτι μοιάζει να σε κρατάει πίσω….

Αυτή η «αδυναμία» που έχεις μέσα σου, να πιστεύεις πως δεν είσαι αρκετά έτοιμη για να βγεις στην παραλία, ήρθε η ώρα να σε… χαιρετήσει! Διότι, πρέπει επιτέλους να καταλάβεις πως δεν χρειάζεται να έχεις αθλητικές αναλογίες για να σου ταιριάζει ένα μαγιό και ούτε να έχεις ψηλά και αδύνατα πόδια για να φορέσεις ένα αέρινο, κοντό φόρεμα. Αυτό που χρειάζεται να κάνεις, είναι να τολμήσεις να απελευθερωθείς από όλες τις ανασφάλειες που σε κρατούν πίσω και να αγκαλιάσεις την αύρα που απλόχερα προσφέρει κάθε χρόνο ο ερχομός του καλοκαιριού.

Παρακάτω λοιπόν, αφού ψάξαμε βαθιά μέσα μας, βρήκαμε τρεις λόγους για τους οποίους αποφασίσαμε να σταματήσουμε να κυνηγάμε την τελειότητα και να αποδεχτούμε το σώμα μας με κάθε μικρή ατέλεια που μπορεί να έχουμε.

Ένιωσες ευτυχία μετά από κάθε σου προπόνηση μέσα στον χρόνο

bodytalk2

Δεν έχει σημασία εάν πας για τρέξιμο μία φορά μέσα σε έναν μήνα ή τέσσερις φορές μέσα σε μια εβδομάδα, σημασία έχει να ευχαριστιέσαι το κάθε λεπτό της προπόνησής σου. Είτε λοιπόν, αποφάσισες να ακολουθήσεις κάποια από τις τελευταίες τάσεις στον αθλητισμό, είτε όχι, το βασικό σου μότο ήταν “Train for Pleasure” και ο στόχος επετεύχθη! Μπορεί να μην έχασες εκείνα τα δύο παραπάνω κιλά, όμως μην ξεχνάς πως η ένταξη κάποιου αθλητισμού στη ζωή σου, σε έχει κάνει πιο υγιή και πιο όμορφη. Διότι, απλά είσαι η πιο χαρούμενη εκδοχή του εαυτού σου και αυτό βγαίνει προς τα έξω!

Βρήκες επιτέλους τα μαγιό που αγκαλιάζουν τη θηλυκότητα του γυναικείου σώματος

bodytalk3

Ήρθε επιτέλους εκείνη η συλλογή που περίμενες για να απολαύσεις τον χρόνο σου στην παραλία, όπως ακριβώς σου αξίζει. Διότι, τα καλοκαίρια οι ημέρες μεγαλώνουν για να μπορείς να απολαμβάνεις τον ήλιο και τη θάλασσα μέχρι αργά το απόγευμα. Πρέπει λοιπόν, να αγκαλιάσεις όλες τις ατέλειες του σώματός σου και να σταματήσεις να κυνηγάς την τελειότητα. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να νιώθεις όμορφα και άνετα στο ίδιο σου το σώμα. Η νέα συλλογή της Βodytalk ήρθε για να βοηθήσει!

Μαγιό με παιχνιδιάρικα μοτίβα που κλέβουν τα βλέμματα των γύρω σου, εξωτικά prints σε φωτεινά χρώματα που σε ταξιδεύουν όπου εσύ επιθυμείς και μονοχρωμίες για όλες τις διαθέσεις. Η Bodytalk αγκαλιάζει τις θηλυκές σιλουέτες με τα ψηλόμεσα μπικίνι, ενώ βγάζει το κορίτσι που κρύβεις μέσα σου με τα girlie ολόσωμα και σε κάνει να πιστέψεις στον εαυτό σου με την επιλογή ενός μονοκίνι με σέξι cut-outs αλλά και λεπτομέρειες όπως είναι το βολάν ή το δίκτυ. Διότι, πρέπει να αρχίσεις να πιστεύεις σε εσένα και την αληθινή ομορφιά του να μην είσαι τέλεια.

Οι ατέλειες είναι… στη μόδα!

bodytalk4

Τι κι αν δεν έχεις το «τέλειο» κορμί; Είσαι τουλάχιστον αληθινή. Διότι, τελευταία σίγουρα θα έχεις προσέξει πως οι ατέλειες μοιάζει να είναι στη μόδα, ενώ όλο και περισσότερα κορίτσια γίνονται πρότυπα για την ομορφιά μέσα από τις ατέλειες τους. Ο δρόμος για να το πετύχεις αυτό βρίσκεται στην ψυχή σου, στον αθλητισμό και φυσικά, τις καμπύλες σου. Πρέπει λοιπόν, να αφήσεις ελεύθερο το πνεύμα σου και να αρχίσεις να αγαπάς τον εαυτό σου. Διότι, δεν χρειάζεται να έχεις αθλητικές αναλογίες για να μπορείς να νιώθεις καλά μέσα στο μαγιό σου. Χρειάζεται απλώς, να νιώθεις όμορφα και άνετα με το σώμα σου, εξωτερικεύοντας την παιχνιδιάρικη διάθεση που κρύβεις μέσα σου.

Extra Tip: Κάνε ένα δώρο στο αγόρι σου, το οποίο θα λατρέψει!

Αφού λοιπόν, άρχισες να σκέφτεσαι λίγο πιο θετικά την έναρξη του Καλοκαιριού και τις στιγμές σου στην παραλία, ήρθε η ώρα να το μοιραστείς με το άλλο σου μισό! Διότι, κάθε όμορφη και αληθινή γυναίκα, χρειάζεται έναν άνετο άντρα δίπλα της. Κάνε ένα δώρο στον αγαπημένο σου, ένα μαγιό που θα του προσφέρει αυτή την άνεση και την απλότητα που τον εκφράζει. Όσο για τα σχέδια και τα χρώματα, η Bodytalk φρόντισε να κάνει την αντρική συλλογή με μαγιό της, διαχρονικά.

bodytalk 5

Γίνε λοιπόν, η πιο χαρούμενη εκδοχή του εαυτού σου, ανακάλυψε το #Bdtk μαγιό που σου ταιριάζει και αφέσου επιτέλους στη μαγεία του καλοκαιριού!