The Pelican Brief: Τα πιο ωραία ελληνικά μαγιό έχουν όνομα που παραπέμπει στην iconic ταινία των 90s

Διονυσία Καλαποθαράκου
The Pelican Brief: Τα πιο ωραία ελληνικά μαγιό έχουν όνομα που παραπέμπει στην iconic ταινία των 90s

1993: Η χρονιά που ο Αlan Pakula κυκλοφόρησε το αστυνομικό θρίλερ «The Pelican Brief» με την Julia Roberts και τον Denzel Washington. 2017: H χρονιά που η Βέρα Πελεκάνου κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τα πιο στυλάτα, made in Greece μαγιό, με το όνομα «Pelican Vice». Σχεδόν 20 χρόνια αργότερα, και η επιτυχία κρύβεται και πάλι πίσω από έναν «πελεκάνο».

pelican vice 9282
pelican vice 9683
pelican vice 9640

Τι μπορεί να συνδέει ένα εμβληματικό film της δεκαετίας του 1990 όπου μια φοιτήτρια της νομικής γίνεται στόχος δολοφόνων, όταν αποκαλύπτει ποιοι βρίσκονται πίσω από τις δολοφονίες δυο ανώτατων δικαστών των Η.Π.Α. (ναι, η Julia Roberts ήταν αυτή) με ένα από τα πιο cool, ελληνικά brand μαγιό που έχουμε ανακαλύψει τελευταία; To όνομα «Pelican» στον τίτλο τους και η εγγυημένη επιτυχία από πίσω τους. Η Βέρα Πελεκάνου, είναι η δημιουργός πίσω από τα «Pelican Vice» (aka o «Alan Pakula» της υπόθεσης), η οποία μετά την αρχική της ενασχόληση και τον σχεδιασμό κολάν και hoodies από το 2016, αποφάσισε το περσινό καλοκαίρι να φτιάξει και την πρώτη ολοκληρωμένη συλλογή της με μαγιό.

Το πάθος της για τα ταξίδια και τα ατελείωτα καλοκαίρια σε συνδυασμό με τις ταξιδιωτικές εμπειρίες σε όλο τον κόσμο, από τροπικούς προορισμούς έως την πιο κοσμοπολίτικη μητρόπολη, στάθηκαν πρωταρχική πηγή έμπνευση για τη δημιουργία μοναδικών κομματιών που έγιναν από την πρώτη στιγμή μέρος των καλύτερων καλοκαιρινών μας αναμνήσεων, μέσα και έξω από το νερό.

Φέτος υποδεχόμαστε την δεύτερη συλλογή της με μονόχρωμα bikinis και ολόσωμα, την οποία χαρακτηρίζει η λιτή της γραμμή, τα καλοραμμένα υφάσματά της που κολακεύουν όλους τους σωματότυπους, τα sexy cut-outs και τα ρομαντικά βολάν. Ο στόχος των μαγιό «Pelican Vice» είναι να δίνουν την αίσθηση πολυτέλειας σε όποια τα επιλέγει ενώ την ίδια στιγμή να είναι άνετα και ultra chic! Και μέχρι στιγμής τον έχουν επιτύχει 100%. Όλες οι collections «Pelican Vice» σχεδιάζονται και ράβονται, αποκλειστικά στην Ελλάδα, από ανθρώπους που έχουν πολυετή εμπειρία στον χώρο της μόδας και αυτό κρύβεται πίσω από το ποιοτικό και προσεγμένο αποτέλεσμα. Διάλεξε το δικό σου αγαπημένο μονόχρωμο «πελεκανάκι» και κάνε τη διαφορά στο επόμενο beach look σου!

Ιnfo: www.pelicanvice.com, Instagram: pelicanvice Kαι σε επιλεγμένα καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο και στο showroom, κατόπιν ραντεβού, 697 50 60 381
Δες επίσης: Summer Dresses: Πώς να φορέσεις τα midi φορέματα του καλοκαιριού